Градинска техника и оборудване

Всеки собственик се нуждае от механична помощ и градинско оборудване, за да постигне най-добрите резултати за кратко време.

Правилният инструмент може да е разликата между приятно обслужване на градината и ненужни нерви – тук в Praktis.bg можете да намерите богат избор от всичко, което ще ви е необходимо.

Богат избор на градинска техника и оборудване

Приятно е човек да работи с ръцете си, но понякога идва момент, когато трябва да се погрижиш за градината и ливадата и нямаш луксът на свободното време да го сториш. За това е нужно правилната градинска техника и оборудване, които не само ще улеснят вашите градински задължения, а дори ще ги направят приятни.

1. Грижа за поляната и храстите

Зеленината на една добре поддържана поляна е несравнимо спокойствие, доброто подрязване зависи от качеството на вашето оборудване, като такова можете да намерите при нас. Ние сме най-добрата дестинация за градинска техника и оборудване, и поливни системи, като нашите предложения комбинират качество и функционалност.

Възползвайте се от големият диапазон косачки за трева, тримери за трева и храсторези, като те идва в двете си най-популярни разновидности – бензинови и електрически. Подборът от артикули е подходящ дори и за най-взискателните градинари, за това сме сигурни, че ще намерите качеството на което държите.

2. Триони за клони и резачки

Тази категория е една от най-посещаваните места, тъй като всеки собственик на градина има нужда от механична помощ, особено когато става дума за рязане на клони и дървета. В нашите каталози вие можете да намерите всичко нужно за справяне с дори най-коварните и обрасли градини – като артикулите ни идва в две разновидности – моторни и електрически.

3. Водоструйки и парочистачки

Когато става дума за доброто почистване на големи пространства, най-добрият вариант е да посегнете към парочистачката и водоструйката. Водоструйките идват в две разновидности – електрически и бензинови, като са в широк диапазон подходящ за всеки бюджет.

4. Снегорини и мотофрези

Понякога лопата просто не е достатъчна, това е момента, когато се обръщате към нашата градинска техника и оборудване, като бензиновите снегорини, които бързо се справят дори и с големи количества сняг. А мотофрезите безпроблемно се справят с дори най-упоритата земя, превръщайки я в почва подходяща за вашите озеленителни цели.

5. Градински водни помпи и градински пръскачки

Нашите градински помпи и пръскачки ви позволяват да се отнесете към даден проблем, с безпрецедентна ефикасност, като не правите компромис с вашите цели. Те са подходящи за различни подходи и всякакви бюджети, като можете да избирате от едни от най-добрите и ефикасни марки на пазара.

6. Гроздомелачки и моторни свредели

Нашият екип се е погрижил при нас да имате всичко налично, за да продължите традицията на семейната продукция. Моторните свредели съчетават бързина и ефикасност, като бързо подготвят мястото за поставяне на греди, основи и дори колове за лозя – а нашите гроздомелачки ви позволяват да се насладите на крайната си продукция.

7. Аксесоари за градинска техника и листосъбирачи

В нашият магазин можете да намерите всички важни консумативи, за да си гарантирате безпроблемно озеленяване. Ние разполагаме със всичко необходимо от корди за тримери в различен диаметър и дължина, до резервни части за градинско оборудване.

А нашите листосъбирачи бързо се справят с есенните ангажименти и за минути могат да превърнат една поляна пълна с листа, в зелената идилия, която целите. Идват в различни мощности и капацитети, като ви позволяват да се съобразите с най-икономичните си стандарти.

Praktis.bg – най-сигурното място за градинска техника и оборудване в България

В нашите магазини ще намерите наистина голямо разнообразие от всичко необходимо, като с нас можете да разчитате не само на качествено оборудване, но и качествено обслужване. Увеличете капацитетът си за озеленяване и превърнете здравият труд в удоволствие!

Често задавани въпроси за градинска техника и оборудване

Има ли задължителна градинска техника за всяка градина?
Какви са предимствата на автоматизираната техника?
Колко често трябва да поддържаме оборудването си?
Имате ли препоръки за инструменти и марки на градинско оборудване?
Предлагате ли поддръжка на инструменти?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: