Дневна

На всеки от вас е направило впечатление, че онези масивни секции от миналото вече не си проправят път в съвременния интериор. Те често успяват да създадат потискаща и задушаваща обстановка в помещението, заради огромната си конструкция, стигаща от пода до самия таван.

Не можем да отречем факта, че са многофункционални, тъй като в тях се побират абсолютно всички нужни и ненужни вещи.

Мебелното производство днес се е разраснало до такава степен, че на всички нас ни е осигурена възможността да обзаведем дома си не просто стилно и изящно, но и функционално и практично.

Тези грубовати мебели отстъпиха място на далеч по-разчупени и модерни модулни системи за дневна, които несъмнено биха се превърнали в основен акцент при обзавеждането на помещението.

Какво да знаем за мебелите за дневна

Основно тенденцията при проектирането на съвременните обзавеждания бива изцяло ръководена от идеята за осигуряването на колкото се може повече простор и светлина в даденото помещение.

Мебелите задължително трябва да допринасят за модерното излъчване и да позволят вие сами да ги позиционирате. Важно е да пасват на виждането ви за красота, естетика, практичност, функционалност.

Бихте могли да се възползвате от разнообразните съчетания на цветове, материали и форми и да създадете истински красив интериор.

Онези от вас, които се стремят към това да постигнат тематичен акцент, предлагаме им възможността да си поиграят с различни по форма и размер модули. Могат да зонират отделни кътове от дома си, които да бъдат забелязвани от всеки гост.

Комбинирайки съвременните и интересни мебелни решения, вие си осигурявате най-вече гъвкавост, която е крайно необходима за обитателите в едно жилище.

Какви са стиловете на обзавеждане за дневна

Нашите компоненти са преобладаващо изчистени, стилни и лесно се вписват към останалата част на интериорното обзавеждане, независимо от стила, към който се придържа. Те са подчинени най-вече на функционалността и практичността, както сами виждате.

Ако сте привърженици на по-лъскавите неща, ние ви предлагаме и такива мебели, които разполагат с вградено осветление, модерни механизми, отварящи се в различни посоки и други допълнителни екстри, с които да се поглезите.

Какви материали използваме в Практис

При създаването на обзавеждането за дневна се използва висок клас материали. Те многократно са доказали устойчивостта и издръжливостта си. Диваните, например, са меки и удобни. Сядайки в тях, имате усещането, че потъвате в пухкавината на въздушните облаци.

Секциите и етажерките могат да са смесица от различни материали. По този начин се постига екзотична визия на цялото помещение.

Предпочитани са също елементите от дърво, но не по-малко желани остават лакираните повърхности.

Надраскването им е по-трудно и върху тях се задържа значително по-малко количество прах. Това е една от основните причини домакините да избират този клас повърхности.

В онлайн магазина на Praktis.bg ще откриете богат асортимент от мебелни решения за дневна. Сигурни сме, че ще задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Всяко едно обзавеждане е резултат от дизайнерско мислене и високотехнологична обработка. Това е гаранция за продължителната експлоатация, на която ще станат свидетели цялото семейство. Обзаведете дома си така, че да се чувствате пълноценни и щастливи.

Често задавани въпроси за мебели за дневна

Как да аранжирам мебелите в дневната, за да създам усещане за по-голямо пространство?
Как да подбера цветовете на мебелите в дневната?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: