Мебели

Всяко помещение се нуждае от мебели, които да го превърнат във функционално и завършено. Ако влезете в една празна стая, няма как да знаете за какво се използва тя. Мебелировката е същността на помещението.

Без значение дали ви предстои да обзавеждате нов дом или да подменяте старите диван, спалня, секции, маси, то трябва да бъдете внимателни и прецизни.

Днес ние разкриваме пред вас богата категория, включваща множество подкатегории. Всяка от тях съдържа висококачествени мебели, подходящи за различните стаи в домовете ви.

Praktis.bg се стремим към съвършенството и това прозира през каталога ни от продукти. Те са дело на доказани производители, с които работим от дълги години. Качествените предложения успяват да задоволят всяко търсене.

Какви мебели ще откриете при нас

В онлайн магазина ни ще откриете всичко от А до Я, по отношение на обзавеждането. Предлагаме ви мебелировка за спални, всекидневни, кухни, трапезарии, детски стаи, антрета и прочие. Всеки артикул заслужава внимание.

Хората, които обзавеждат спално помещение, могат да си закупят не само легло и подходящ за него матрак, но и всичко останало. Имаме и готови решения за онези потребители, които са в търсене на перфекционизъм.

Винаги можете да се консултирате и съветвате с квалифицирания ни екип от професионалисти. Така изборът няма да е труден, а крайният резултат ще бъде онзи, който мечтаете.

Можете да разгледате и готовите ни предложения за мебелировка и обзавеждане:

Мебелите за хол и трапезария са едни от най-внушителните. Отделните модули, съчетани по подходящ начин, завършват цялостния интериор. Масите и диваните са до толкова удобни, че няма как цялото семейство да не оцени техните функционалности.

Качествените механизми, участващи при направата, улесняват отварянето и затварянето на вратите на секции, шкафове и чекмеджета.

Детските обзавеждания вълнуват с дизайни, цветове и многообразие. Всеки родител мечтае да попадне сред подобен каталог от артикули.

Как да изберем подходящите мебели

Важно е преди старта на самото обзавеждане, да знаете какво точно търсите. Помислете върху стила и се придържайте към него. Ако нямате ясни идеи, може да заложите на изготвянето на 3D проект.

По този начин ще улесните значително пазаруването и ще съкратите времето, предназначено за него.

Може да комбинирате мебели от различни категории, независимо че става въпрос за едно и също помещение. Важно е това, което накрая ще се получи, да е естетически издържано и да създава предпоставки за комфорт.

Не забравяйте за размерите. Важно е леглото или диванът да съответстват на свободното пространство, предназначено за тях. В противен случай е възможно да си навлечете куп неприятности.

Какво е важно да знаем за самия монтаж

Ние ви осигуряваме достъп единствено до качествени обзавеждания. Всички те са издържали множеството тестове за стандартизация.

В комплектите ще получите нужните елементи, способстващо сглобяването на конкретната мебел. Предварително си осигурете набор от инструменти.

Дори да не сте опитни в монтирането и сглобяването, може да пробвате първо сами. Ако сметнете, че няма да се справите, възползвайте се от професионални услуги.

Избирайки да пазарувате от Praktis.bg, вие си гарантирате съвършено завършен и декориран интериор в целия дом. Всяко кътче ще се превърне в мечтан оазис, където цари лукс, удобство и красив дизайн. С малко пари ще се сдобиете с мечтаната визия в дома си.

Често задавани въпроси за мебели

Мога ли да закупя мебели от Praktis.bg на изплащане?
Кои са най-подходящите цветове за шкафове, скринове и гардероби?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: