Строителна химия

Да си едно цяло с някого, да си неговата половинка, да поставяш неговите проблеми на първо място, да си сигурен, че няма какво да ви раздели, да създадеш качествена връзка, отдадена на емоционалното, тогава нещата със сигурност ще са стабилни.

Най-важното в такива моменти е именно тази свръзка да не бъде прекъсната по какъвто и да е било начин. В противен случай всичко може да рухне в миг, в който е най-приятното, но пък тази изненада да накърни и двете страни и да остави белег в тях завинаги.

В строителството, както и доста често в други ситуации, е същото. Важна е спойката между детайлите.

Лепила и силикони – какво ни дават

Тези две неща, с които днес ние от Praktis.bg ще ви позанимаваме, са доста интересни заради своята роля в строителството – а именно те служат за спойката, за която ви говорихме по-рано.

Няма значение от материалите, от които са направени детайлите, правилното лепило ще направи връзката неразделна.

Силиконът според експерти, според строители от бранша, служи и защитно, и съхраняващо на детайлите. Там спойката е доста по щадяща, но пък понякога може и да е значително по-скъпа, което в един момент може да е проблем.

В категорията ни, пълна с всякакви продукти от типа на лепила и силикони ще намерите истинско качество на ниски цени. Бъдете сигурни, че лепилата и силиконите, които ние продаваме, са на най-високо ниво.

Praktis.bg – клиентът е движещото звено

Да си клиент в 21-ви век не е от лесните неща. Като се замислим, понякога това е доста по-трудоемко занимание, отколкото е нашето.

Всеки смята, че на търговеца му е най-сложно от всички страни в една верига – трябва да намери стоката от производител, да я тества, да се договори за цена.

След това да му се достави съответният продукт, той да бъде подреден, описан и най-накрая предложен на масовия потребител.

Светът, обаче работи доста по-сложно, отколкото си мислим и е доста по-трудно да си клиент, защото именно разнообразието затруднява изключително много всяко нещо, което човек се опитва да направи като избор.

Тези ежедневни дилеми, в които човек попада, са абсолютно нищо в сравнение с онези, които се случват, когато трябва да се купи нещо, когато трябва да се взима решение за това дали да се закупи даден продукт или не.

Тогава се обаждат всякакви гласове в главата на потребителя и той трябва да взима информирани решения. Този тип решения са нещото, за което с годините опит сме разбрали, че вършат най-голяма работа.

Този тип решения, обаче са и най-трудните що се отнася до постигането им. Това е така, защото първо някой трябва да даде адекватна информация на потребителя.

Тогава и само тогава, когато клиентът е слушал внимателно, има някакви въпроси, на които е отговорено максимално компетентно и т.н., може да се вземе някаква конкретна позиция по даден въпрос.

В останалите ситуации, се взима най-честно прибързано, леко дори и емоционално решение, което след това носи наистина големи последствия.

За нас не е приятно това нашите клиенти да са от онези, които взимат прибързани решения и дори не можем да си представим как се случва така, че някои търговски вериги са напълно съгласни с това да правят нещата по този начин.

Каквото и да става занапред, ние можем единствено да ви кажем, че ви очакваме в нашето голямо семейство. Заповядайте в нашите обекти или в онлайн каталога ни!

Често задавни въпроси за лепила, силикони и друга строителна химия

Могат ли секундните лепила да се ползват за резби?
Предлагате ли лепила за съединяване на два различни материала?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: