Силикони

Свръзката – онова, което е най-важното и в живота, и в строителството. Всъщност между тези две явления има толкова голяма свързаност, че самите те са в една непрестанна симбиоза.

Много често в Praktis успяваме да намерим железни аналогии между живота и строителството. За нас те наистина са безкрайно свързани и за нас е задължение да преведем и двете на разбираем език за масовия клиент.

Нещо повече – част от нашата мисия, заради която сме изпратени и създадени, е да покажем на хората, че не е толкова страшно и трудно да създаваш.

Да бъдеш създател е по-лесно, защото и най-лошото произведение, не може да бъде копирано дори и от най-добрия строител.

Качествени силикони на ниски цени

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от силикони, произведени от доказали се производители. Всеки един строителен силикон е пристигнал при нас и присъства в едноименната категория след множество тестове.

Няма как при масовия клиент да пристигне артикул, чиято партида не е тествана и не е доказано, че е напълно качествен. Това се прави с цел клиентът да получава точно онова нещо, за което плаща.

В това е основата на качествения бизнес – бъдете с нас, доверете ни се!

Praktis.bg – качеството идва с опита

Да си достатъчно опитен, за да даваш адекватни оценки на дадени сюжети, разказани от клиенти, е сложна работа и струва много време ежедневен труд и отдаденост в различни аспекти на работата ни.

Нещо повече – човек е хубаво да има и правилния подход към клиента си, а това допълнително усложнява работата.

Да си някой на пазара в България не е лесно, а дори напротив – това е едно от най-трудно достижимите неща, които някой може да направи заради факта, че хората просто не допускат лесно нови имена да им предлагат неща, които могат да намерят и другаде.

За да сме напълно наясно с това какво правим, как го правим и къде го правим, а и за да постигнем прозрачност в отношенията си с клиентите, нашата работа става все по-важна в аспект – реклама и представяне на продуктите ни.

Защо? Истината се корени в явлението, че под всеки наш продукт, качен в конкретната категория в онлайн страницата ни, в която в момента се намирате, стоят характеристиките му.

Това е с цел единствено и само клиентът да се чувства изключително улеснен и да прочете какво би закупил.

Едно от нещата, в които безусловно вярваме, това със сигурност е правото на всеки да прави своя информиран избор за нещата, които купува, но задължително преди да ги е закупил окончателно.

Разбира се, можете да върнете продукт, но все пак не бързайте в пазаруването – внимателно оглеждайте и бъдете разумни.

Ако все пак нещо ви притеснява във вида, в опаковката или в нещо друго на продукта – просто се насочете към наш служител, компетентен за щанда, от който сте взели продукта. Той е човекът, който ще трябва да ви обърне внимание и да обясни кое и защо е така.

Очакваме ви в нашето строително семейство, за да намерите своя път сред нашите артикули. Те не само са качествени, не само са тествани, не само ще ви свършат наистина добра работа, а и са на изключително достъпни цени.

Често задавани въпроси за силикони

Могат ли да се боядисват универсалните силикони?
Каква е разликата между универсален и санитарен силикон?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: