GROHE

Те са един от водещите световни доставчици на санитарен фаянс - синоним на качество, иновативност, модерен дизайн и устойчивост.
Компанията се стреми да осигури на клиентите си най-новите и най-добрите технологии, и успява като постоянно интегрира в структурата си
иновативни предприятия – пионери в създаването на нови продукти за баня. Най-добрият пример за това е Carl Nestler, основана през 1873, и спечелила отлична репутация като производител на кранчета и оптимизатор на термостатната технология, далеч преди да стане част от Grohe през 1956.

На тях трябва да благодарим за смесителите с една дръжка - първият такъв се появява с етикет Grohe през далечната 1968. В началото на 21 век компанията извежда лукса в банята на съвсем ново дигитално ниво. Името му е Grohe Ondus, а тайната - в цифровия дисплей, който само с едно наше докосване преценява перфектната за нас температура на водата. През 2009 идва и Grohe Blue, за ни достави охладена, филтрирана и искряща вода направо от кранчето на чешмата.

Корпоративният център и Дизайнерското студио на компанията се намират в сърцето на Дюселдорф, столицата на Северен Рейн-Вестфалия, от където се радват на бърз достъп до международна инфраструктура и успяват да наложат влиянието си в над 130 страни, включително и България. Познаваме ги с отличните смесители за баня и кухня, смесители с фотоклетка, душ системи, душ гарнитури и структури за вграждане.

на страница
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: