Аксесоари за баня

Помнете, че при оборудването на всяка баня, човек не бива да прави компромис с две основни неща, а именно удобството и естетиката.

Поради тази и ред други причини, ние от Praktis.bg сме се постарали да ви селектираме прецизно и внимателно цяла една категория, съдържаща аксесоари за баня, които имат не само практическо предназначение, но и естетическо.

Какви аксесоари за баня ще откриете при нас

Сред богатия асортимент ще се сблъскате с почти неизчерпаемо разнообразие от комплекти за мокри помещения, държачи за тоалетна хартия, поставки за кърпа, четки, огледала, полици и още много други.

Важно е да отбележим, че при тяхната изработка участват висок клас материали, чиито устойчивост и издръжливост са доказвани многократно през годините.

Най-често при изработката им са включени месинг, керамика, стъкло, както и съчетание между тези материали. По-запознатите от вас със сигурност знаят, че именно тези суровини са устойчиви на влага и натоварване. Освен това подлежат на лесно почистване.

Друго предимство на продуктите в тази категория се изразява с поставянето им върху стената. Това не само спестява пространство, но същевременно с това се случва лесно и бързо, без да ви е нужна квалификация.

За да се справите със задачата, е препоръчително под ръка да имате бормашина или перфоратор, в зависимост от това какво ще монтирате.

Всички продукти в тази категория са уникални сами по себе си, заради съвършения дизайн, перфектната комбинация от форми и материали. Когато клиентът избира аксесоар за мокрото помещение, то това са нещата, на които отдава сериозно внимание.

Виртуалният ни магазин е в пълна готовност да предложи на потребителите нечувано до този момент многообразие, от което да се възползват.

Продуктите са подходящи както за дома, така и за офиси, хотели, къщи за гости, ресторанти, заведения или други търговски и обществени обекти.

Ето и някой от подкатегориите, сред които да избирате:

 • Поставки за кърпи в интересни стилове;
 • Полици от стъкло;
 • Сапунерки и дозатори;
 • Държачи за тоалетна хартия;
 • Чаши за вода;
 • Комплекти за баня.

Всички те имат нещо общо помежду си и това безспорно е класата, стилът, изтънчеността и функционалността, които предлагат на притежателя си.

Бъдете сигурни, че поставени в мокрото помещение, то ще придобие съвършена завършеност и навярно ще се превърне в любимо място за цялото семейство.

Защо да изберете Praktis.bg

Ето какво трябва да запомните, когато изберете Praktis.bg за ваш основен магазин:

 • Гарантирано клиентът ще остане очарован от преливащото многообразие, включващо ретро, класически и модерни визии;
 • Предлагаме множество аксесоари на цени, достъпни за масовия потребител. Тук непременно ще откриете търсения продукт, съобразно личния бюджет;
 • Перфектно отношение и приятелско обслужване;
 • Коректност;
 • Онлайн поръчка;
 • Бърза доставка.

Превърнете атмосферата в мокрото помещение в такава, за каквато цял живот мечтаете. Ние предлагаме най-доброто – вие избирате!

Ако чувствате колебание и не сте сигурни на кой модел аксесоари за баня да заложите, то предлагаме да се свържете с опитните ни служители, които са в готовност да ви съдействат.

За нас доволният клиент е най-голямата ни награда. Подарете си съвършената баня и си осигурете комфорта, който заслужавате. Ние от Praktis.bg сме на няколко клика разстояние от вас.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: