Аксесоари за баня

Помнете, че при оборудването на всяка баня, човек не бива да прави компромис с две основни неща, а именно удобството и естетиката.

Поради тази и ред други причини, ние от Praktis.bg сме се постарали да ви селектираме прецизно и внимателно цяла една категория, съдържаща аксесоари за баня, които имат не само практическо предназначение, но и естетическо.

Какви аксесоари за баня ще откриете при нас

Сред богатия асортимент ще се сблъскате с почти неизчерпаемо разнообразие от комплекти за мокри помещения, държачи за тоалетна хартия, поставки за кърпа, четки, огледала, полици и още много други.

Важно е да отбележим, че при тяхната изработка участват висок клас материали, чиито устойчивост и издръжливост са доказвани многократно през годините.

Най-често при изработката им са включени месинг, керамика, стъкло, както и съчетание между тези материали. По-запознатите от вас със сигурност знаят, че именно тези суровини са устойчиви на влага и натоварване. Освен това подлежат на лесно почистване.

Друго предимство на продуктите в тази категория се изразява с поставянето им върху стената. Това не само спестява пространство, но същевременно с това се случва лесно и бързо, без да ви е нужна квалификация.

За да се справите със задачата, е препоръчително под ръка да имате бормашина или перфоратор, в зависимост от това какво ще монтирате.

Всички продукти в тази категория са уникални сами по себе си, заради съвършения дизайн, перфектната комбинация от форми и материали. Когато клиентът избира аксесоар за мокрото помещение, то това са нещата, на които отдава сериозно внимание.

Виртуалният ни магазин е в пълна готовност да предложи на потребителите нечувано до този момент многообразие, от което да се възползват.

Продуктите са подходящи както за дома, така и за офиси, хотели, къщи за гости, ресторанти, заведения или други търговски и обществени обекти.

Ето и някой от подкатегориите, сред които да избирате:

 • Поставки за кърпи в интересни стилове;
 • Полици от стъкло;
 • Сапунерки и дозатори;
 • Държачи за тоалетна хартия;
 • Чаши за вода;
 • Комплекти за баня.

Всички те имат нещо общо помежду си и това безспорно е класата, стилът, изтънчеността и функционалността, които предлагат на притежателя си.

Бъдете сигурни, че поставени в мокрото помещение, то ще придобие съвършена завършеност и навярно ще се превърне в любимо място за цялото семейство.

Защо да изберете Praktis.bg

Ето какво трябва да запомните, когато изберете Praktis.bg за ваш основен магазин:

 • Гарантирано клиентът ще остане очарован от преливащото многообразие, включващо ретро, класически и модерни визии;
 • Предлагаме множество аксесоари на цени, достъпни за масовия потребител. Тук непременно ще откриете търсения продукт, съобразно личния бюджет;
 • Перфектно отношение и приятелско обслужване;
 • Коректност;
 • Онлайн поръчка;
 • Бърза доставка.

Превърнете атмосферата в мокрото помещение в такава, за каквато цял живот мечтаете. Ние предлагаме най-доброто – вие избирате!

Ако чувствате колебание и не сте сигурни на кой модел аксесоари за баня да заложите, то предлагаме да се свържете с опитните ни служители, които са в готовност да ви съдействат.

За нас доволният клиент е най-голямата ни награда. Подарете си съвършената баня и си осигурете комфорта, който заслужавате. Ние от Praktis.bg сме на няколко клика разстояние от вас.

Как да монтираме правилно аксесоари за баня без щети по плочките?
Може ли да се разчита на вакуумните аксесоари за баня?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: