Смарт хоум

Живеем във век, в който технологиите стават все по-умни, за да удовлетворяват всички наши нужди и желания. В днешно време са възможни неща, които в миналото хората дори не са можели да си представят.

Знаете ли например колко много технологии за дома можете да управлявате само и единствено чрез телефона си? Единственото, което се нуждаете е Wi-Fi.

Всички тези технологии са познати като „смарт хоум“ технологии. В Praktis.bg можете да намерите необходимите продукти, за да създадете един умен дом, който да ви осигури неизживявани нива на комфорт.

Всички тези технологии имат изключително напреднали функции и могат да решат много ваши проблеми от ежедневието.

Ако обичате да сте на гребена на вълната, нещата да вървят гладко и да действате умно, обърнете се към Praktis.bg, и създайте един интелигентен дом с нашите смарт хоум технологии.

Какви смарт хоум (smart home) продукти ще намерите при нас

Повечето ни смарт хоум продукти са „интуитивни“ – управляват се чрез специално приложение, като връзката се осъществява чрез Wi-Fi. Някои от тях се захранват чрез батерии, а други чрез електричество.

Изключително удобни са камерите и сензорите за врати и прозорци, управлявани чрез приложение. Те ви позволяват по всяко време лесно да проверите информацията, която ви осигуряват, да ги задействате или спрете.

Сензорите за врати и прозорци изпращат известие към телефона ви когато се променя положението им – когато биват отваряни и затваряни. По този начин лесно можете да следите за безопасността на дома ви.

При нас можете да намерите и иновативна метеорологична персонална станция за позициониране на открито или на закрито. Тя измерва температурата и метеорологичните данни на всеки 5 минути и по този начин имате реална прогноза за времето във всеки един момент.

Предлагаме LED осветителна лента при която можете да променяте цветната температура и силата на светлината чрез Wi-Fi. Тя може да бъде поставена на избрано от вас място и да бъде премествана по ваша преценка.

Разнообразието от смарт хоум продукти могат наистина да оптимизират ежедневието ви и да ви донесат много неподозирани ползи. Те са разработени с главната цел да решават проблеми и да ни улеснят в нашето ежедневие, за да живеем по-лесно и безгрижно.

Praktis.bg - умното решение за твоя дом

Ние сме доказани професионалисти в сферата на ремонтите и домашното обзавеждане. Ето защо можем да ти предложим най-иновативните и качествени технологии за дома.

При нас ще намериш продукти които ти гарантират максимално висока функционалност и комфорт. Подбираме продукти, които притежават всичко, което предлага развитието на съвременната технология за един модерен дом.

Бъди една крачка напред – избери Praktis.bg!

Често задавани въпроси за смарт хоум (smart home - умен дом)

Какво представлява умният дом?
Какви видове смарт устройства има?
Как работят смарт хоум технологиите?
Защо да изберете смарт хоум продукти?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: