Трислоен паркет

Днес на пазара се предлагат какви ли не подови настилки. Някои от тях са от висок клас, други от среден. Съществуват и такива, в които наистина си струва да инвестирате парите си, като например ламинираният паркет.

Ние от Praktis.bg ви осигуряваме достъп до най-качествената подова настилка, с която домът ви да заблести. Качествата на материалите, на които ще попаднете в тази категория, не са никак малко.

Съветваме ви да не обръщате гръб на познатия на всички трислоен паркет. Той се характеризира с куп предимства, с които ще ви запознаем.

Какво представлява трислойният паркет

Тази подова настилка се основава на безспорните предимства на естественото дърво. Благодарение на инженерните решения е улеснено до неузнаваемост монтирането на пода.

Качествата на настилката от истинска дървесина са много повече в съпоставка с тази от масивна дървесина.

Самата структура е достатъчно интересна и приковава погледите право към себе си. Представлява три слоя, разположени перпендикулярно един на друг. Това допринася за по-малка зависимост от вътрешния микроклимат. Масивният паркет, например, се нуждае от поддържане на постоянно ниво на влажност и температура.

Какви са неговите предимства

Този материал се характеризира с безброй предимства. Трудно е да ви запознаем с всяко от тях. Ние избрахме да разкажем за най-съществените. Считаме, че по този начин ще допринесем за осъществяването на качествен и информиран избор.

Добрата новина е, че ако заложите на този материал при подмяна на пода, в което й да е помещение от дома си, той не е подложен на деформация, в случай на повишаване влажността или обратното.

При увеличение на сух въздух и температура, свойствата на дървесинния материал се запазват непокътнати.

Това е един от най-качествените материали, предлагащи се на достъпни цени. Съвсем спокойно може да бъде наречен аналог на естествения паркет, при който участва твърда дървесина.

Какво да знаем при самата покупка

Когато избирате модел е нужно да се съобразите с броя на плочите в горния слой. Изборът зависи от функционалната принадлежност на помещението, както и предпочитанията на купувача.

Самото монтиране се осъществява бързо и лесно. Направата му може да се превърне в наслада, дори за начинаещите. С помощта на връзката за заключване е осигурена оптимална точност. Крайният резултат граничи с перфекционизъм.

При направата на най-горния слой дървесина се използва ценен материал. Той се обработва с няколко слоя екологичен лак. Допринася за блясъка на самата повърхност. Предпазва умело от надраскване или други нежелани повреди.

Защо да изберете Praktis.bg при покупка на трислоен паркет

В нашия онлайн магазин ние държим много на обратната връзка с клиента. Отзивите, които получаваме от тях, са еднозначни. Всички те са на мнение, че това е най-добрият вариант за под, по отношение на качество и цена.

Осигуряваме ви достъп до първокласен трислоен паркет. Той се произвежда по специална технология, с намесата на инженерния напредък.

Работим в сътрудничество с доказани производители, гарантиращи, че до вас достига продукт, в който си струва да инвестирате.

Можете да се консултирате с екип от квалифицирани служители, които са в готовност да ви напътстват и да отговарят на запитвания, свързани с материалите за направата на под.

Знаем, че интериора в дома е нещо, което не трябва да се подценява. Това е една от предпоставките да се стремим към съвършенство. Доверете ни се и заедно ще сбъднем мечтите ви.

Често задавани въпроси за трислоен паркет

Какво е разликата между трислоен и двуслоен паркет?
Мога ли да инсталирам трислоен паркет на подово отопление?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: