Външни настилки

Оформянето на пространството около къщата, в двора, покрай хотела или в обществени пространства като детските площадки и спортни игрища е от решаващо значение.

Изкуствената трева е особено полезна в определени случаи, защото не е необходима поддръжка и притежава отлични износоустойчиви качества.

Декинг настилките са още по-технологично напреднали – с устойчиви цветове, без да се деформират, не се пързалят на бос крак, което я прави идеална за пространства около басейни, за веранди, за различни пространства около къщата, за хотели и много други места.

Днес, ние от Praktis.bg, ви представяме категория, в която сме поместили тези два основни вида външни настилки.

За да ви осигурим по-лесно, приятно и бързо пазаруване, ние сме ги разграничили в две отделни подкатегории, които имате възможност да разгледате както онлайн, така и като посетите някои от физическите ни обекти.

Какво да знаем за външни подови настилки

Това са подови настилки, които не само успяват да завършат екстериора, но и посяват чувство на уют, топлина и хармония – все неща, от които имате потребност, дори когато сте на разстояние от домовете си.

Не е случаен фактът, че собствениците на хотели, къщи за гости и други подобни се насочват именно към този клас подови настилки, смятайки, че благодарение на тях ще успеят да впечатлят посетителите.

Това, разбира се, съвсем не е единствената причина, заради която потребителите решават да изберат такъв вид външни подови настилки. Истината е, че те притежават и редица качества, които няма как да не споменем.

Най-напред ще започнем с това, че са естетически издържани. Отнася се както за изкуствената трева, така и за декинг настилките.

Да не говорим, че тревата е толкова свежа и приковаваща погледите, че няма как да не получи максимална оценка.

Декингът е сравнително иновативно творение и все още не се познава толкова добре от всеки потребител. Това обаче не го прави по-малко достоен, дори напротив. Материалът притежава качества, които няма как да бъдат оспорвани.

Освен, че не позволява пързаляне на бос крак, което е много важно, ако говорим за басейни, джакузита, веранди и други, се отличава и с устойчивост на UV слънчевите лъчи.

Предпочитан е сред разумните и прагматични граждани, защото е устойчив и на високи натоварвания. Веднъж инвестирали в него, то няма да се налага скоро след това да го подменяте.

Освен това, имате възможност да избирате сред какви ли не десени, така че да съчетаете цветовете с останалата част от оформлението н екстериора или интериора.

Защо да се доверите на нас, а не на друг магазин

Praktis.bg успяхме да се докажем като едни от лидерите на пазара. Вече десетки години радваме хората и оправдаваме тяхното доверие. Това е едно от най-сериозните ни постижения.

Успяваме да предложим цени, които са по джоба на всеки и по този начин ви позволяваме да инвестирате в качествени външни настилки, без да харчите цялото състояние в банковите си сметки.

Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме в тази категория, разделена на отделни подкатегории.

Сами следва да решите в какъв продукт ще инвестирате парите си, съобразно личните си планове и намерения. Мислете разумно и действайте акуратно!

Често задавани въпроси за външни подови настилки

Кои са най-подходящите материали за външни настилки?
За какво да внимаваме, когато избираме външни настилки?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: