Компресори и пневматични инструменти

Много често се случва така, че хората използват някакви инструменти за някакви цели някакво време и не знаят никакви факти за тях. Какъв е принципът на работа, защо действа точно по този начин.

Тази липса на информация води до липса на подобряване в работата, а това от своя страна забавя резултатите и бави прогреса на всичко. За да няма подобни ситуации, хората е добре да знаят какво точно държат в ръцете си и да могат по някакъв начин да опознаят уреда си.

Ние в Praktis.bg вярваме силно във връзката между човек и машина и сме готови да дадем шанс на всеки, който иска да понаучи нещо допълнително за даден вид уред. В днешния текст ще ви покажем два вида – компресори и пневматични инструменти.

И двата вида, както може би се досещате, имат своите плюсове и минуси и могат да ви помогнат адски много в работата на строителната площадка. Нека не омаловажаваме и това, че специалистите признават и двата вид като много добър, висок клас, така че нека започваме с фактите.

Какво изобщо е компресорна и пневматична техника

За да сме напълно изчерпателни, трябва да започнем от това, че една обща черта и на двата вида е това, че работят посредством въздух. Това осигурява изключителни нива на мощност по време на работа.

Разликата между компресорите и пневматичните инструменти е в начина, по който се използва въздухът. При пневматичните въздухът се изстрелва или по друг начин казано – избутва се напред и от удара се получава напрежението, което задвижва всичко необходимо.

Това, което компресорът осигурява е въздухът, който е необходим на пневматичните инструменти да работят. Някои инструменти имат вграден компресор, но това понижава чувствително мобилността.

Ако имате отделен компресор и посредством маркуч протича въздух към инструмента, това може да повиши вашата подвижност и да работите в пъти по-високоскоростно. Сроковете далеч няма да са проблем за вас щом разполагате с качествено подаване на въздух.

Отбийте се при нас, за да се сдобиете с истински надеждни машини и инструменти, които да направят работата на строителната площадка същинско забавление.

Praktis.bg – място, на което да се чувствате сигурни

Сигурността е едно от нещата, на които съвременният клиент държи най-много. Нещо повече – всеки клиент държи и на изживяването, което получава в магазин или сайт по време на пазаруване.

Успял в 21-ви век е онзи търговец, който се е адаптирал именно към това да може да осигури на клиента истински спокойствие и невероятно изживяване. Какво, обаче наричаме ние изживяване?

Това, което ние разбираме под това словосъчетание, е клиентът да има възможността да се чувства единствен и неповторим по време на пазаруването си. Т.е. търговецът трябва да подходи индивидуално и това да покаже, че потребителят означава адски много.

Реално погледнато, потребителят е адски ценен аспект от всяка маркетингова верига. Ако няма потребители, едва ли ще има каквато и да е възвращаемост. Без възвращаемост няма да има нови зареждания на все по-нови аксесоари за дома, градината и офиса.

Без нови стоки и продукти няма да идват нови и заинтересовани клиенти, а това ще повлияе изключително пагубно на цялата верига и всичко рано или късно ще пропадне и ще отиде с еднопосочен билет към небитието.

Често задавани въпроси за компресори и пневматични инструменти

Кой е най-подходящят компресор за целите ми?
Какви са приложенията на въздушните компресори?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: