Електроматериали

Да създадеш дом е сложно, но да го обзаведеш с ток е още по-трудоемко начинание. Не можете да си представите колко е сложно една круша да бъде изкарана от тавана и да се провесва надолу.

Електричеството е нещото, което прави магията на къщата – фокус, който може единствено да украси дома ви вкарвайки в него душа. Ние от Praktis.bg можем единствено и само да ви помагаме в начинанието ви в посока на това да обзаведете дома си с електричество.

Както вече разбрахме, това е трудна задача, за чието изпълнение, ще трябва да се постараете повечко. Заповядайте при нас ако имате повече въпроси отколкото отговори по темата с електричеството във вашия дом.

Какви електроматериали продаваме

В нашата категория за електроматериали ще намерите всякакви кабели, щепсели, разклонители, табла и прекъсвачи и всякакви видове артикули от това естество.

Ние обичаме работата специално с електроматериали, защото за тях идват умни, интелигентни, разбрани хора, които могат много добре да се справят и сами, но все пак се доверяват на наш служител.

Работата в направление електрически материали ни харесва и смятаме, че в него можем да предложим много неща, които да ви помогнат по пътя към сбъдването на тази цел – домът ви да блесне в светлина.

Pratkis.bg – мястото на добрия клиент

Най-вероятно у вас се поражда съмнение, че сме място, предназначено само и единствено за добри клиенти. Преди да сте посмели да ни съдите за това, че си мислим, че можем да определим кой клиент е добър и кой не – изчакайте за секунда и допрочетете този текст.

Да съдиш книгата по корицата е може би един от най-големите признаци за това, че имаме наличие на ограниченост. Тя е онази, която дразни адски много хора и ние разбираме това идеално.

Нещо повече – нали не мислите, че всеки клиент има еднакви възможности с предходния. Естествено, от последното изречение имахме нуждата да ви внушим, че разполагаме с много добре тренирана адаптивност към ситуациите, в които попадаме.

Те са най-разнородни, но това не ни пречи да бъдем добри в онова, което правим всеки ден. Рутина не познаваме, а дори и да я има, то тя е прекалено незначителна.

Не можем да се оплачем по никакъв начин от нашите клиенти. Те са организирани, бързи, конкретни в заданията си към нас, правят избор след избор с лекота, старателни са да пазят подредено и чисто, както са заварили магазина, което може само да ни радва.

Когато опрем до онлайн продажби, тогава за разхвърляне чисто физическо няма как да говорим. Тогава ние трябва да сме стегнати и да можем да дадем нужното на всеки, който се нуждае от нас.

Именно заради това системата ни за изпращане на стоки до всеки потребител, е нещо, което няма как да пренебрегнем и да оставим на самотек.

Тя е едно от най-важните ни звена в работата, което я прави достатъчно голям приоритет тогава, когато имаме някакъв създал се проблем, ние първо да оправяме нея.

Ако я няма тази система в онлайн магазина ни, ние сме просто загинали. Уважаваме и клиентите, и магазина, и името си, което ни прави малко или много различни.

Благодарим ви, че сте винаги до нас и ни подкрепяте. Очакваме ви да се видим твърде скоро!

Често задавани въпроси за електроматериали

С какви електроматериали разполагаме?
От кои електроматериали се нуждаете най-много?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: