Почистващи средства

В онлайн магазина на Praktis.bg предлагаме всякакви видове „домашни помощници”, с които жилищата ви ще заблестят от чистота и свежест. Забравете за скъпите и неефикасни перилни или почистващи средства.

Днес притежавате привилегията да инвестирате в хигиената и чистотата на домовете си и да ги превърнете като от корица на списание.

В категорията ни с почистващи средства ще откриете всичко необходимо за една домакиня, за да нарече тя себе си безупречна. Прецизно сме селектирали многообразие от средства, с които да превърнете дома си в уютно и приветливо място.

Какви почистващи средства ще откриете в тази категория

Добрата новина е, че можете да купите всичко от едно място. Не е нужно да обикаляте часове наред сред претъпканите с хора хранителни магазини и супермаркети. Само с няколко клика върху бутона на мишката успявате да завършите поръчката си.

Пълнете кошницата смело и не се лишавайте от почистващите средства, нужни за хигиената в дома ви. Всеки от артикулите достига до крайния потребител на изгодна цена, която няма да промени драстично банковите сметки.

Тук ще откриете както кофи и тоалетни хартии, така и гумени ръкавици, предпазващи вашите ръце, докато хигиенизирате домовете си, торби за смет, гъби за миене на съдове, ароматизатори и почистващи препарати, микрофибърни кърпи, гофрирана домакинска хартия и какво ли не още.

Защо да изберете Praktis.bg

Много често потребителите си задават един и същи въпрос, свързан с това защо да изберат конкретен онлайн магазин или физически обект, от който да пазаруват.

Истината е само една – от дълго време насам сме на пазара и имаме възможност да проучим внимателно нуждите и потребностите на съвременните граждани.

За нас е от ключова важност да ви предлагаме не просто решения, а качествените решения. Избирайки онлайн магазина ни като ваш верен съюзник в борбата срещу мръсотията, вие си гарантирате само едно – успешно почистен дом, където с удоволствие да прекарвате свободното си време.

Освен всичко останало, разполагаме с опитни продавач-консултанти, които са винаги в готовност да съдействат, така че казусът ви, свързан с поддържане на хигиената да бъде решен.

Можете да се допитвате до тях, ако не сте наясно с предназначението на някои от артикулите или чисто и просто имате нужда от съвет, по отношение на самата покупка.

За да бъде цялото това преживяване, свързано с избора на почистващи средства, още по-вълнуващо, сме се погрижили за бързата доставка до дома.

Без значение дали сте шопинг маниаци или не, дали обичате да губите време в обиколки из магазините или не сте привърженици на това, днес можете да се възползвате от доставка до дома.

Така ще спестите време, което да инвестирате в самото почистване. Ще се насладите на процеса, който преди това никак не ви се е нравил. Ще се изненадате колко по-леко и приятно се случва всичко, когато под ръка имате правилните помощници.

Ценовият диапазон позволява на всяка една домакиня да извърши плащане на своята поръчка, без да се страхува, че е инвестирала твърде много.

Бъдете с няколко стъпала пред останалите, пазарувайки от Praktis.bg – сигурният начин за постигане на съвършена чистота и хигиена.

Често задавани въпроси за почистващи средства

Какви почистващи средства трябва да има във всеки дом?
Как се чистят прозорци?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: