Бои, лакове и мазилки

Добре дошли в света на цветовете, блясъка, декорацията и безупречно покритите повърхности! В каталога ни ще откриете решение за всяка стена и повърхност, с което с лекота (и малко майсторлък) идеите ви ще се превърнат в реалност.

Прегледайте селекцията ни от качествени бои, лакове и мазилки и изберете най-подходящото средство за осъществяване на следващия ви проект у дома. Тук ще откриете всичко необходимо за освежаване на стените, тавана и всякакви други повърхности и то на много изгодна цена, което е една от запазените „марки“ от визитката на Praktis.bg.

Бои, лакове и мазилки с първокласно качество на атрактивни цени

Ако търсите екстериорно или интериорно решение с високо качество, което няма да излезе отвъд границите на разумния бюджет, попаднали сте на правилното място. Една от основните ни грижи като търговец е да осигурим на нашите клиенти оптималното съотношение между цена и качество, което можем да постигнем. Затова може да се доверите на специалната селекция, която подготвяме и обновяваме за вас.

В каталога ни с бои, лакове и мазилки може да откриете отлично качество:

Тук ще отриете всякакви видове латекси – цветен, бял, за тонаж, декориране, решения за измазване и боядисване на външни стени и грундове за перфектно завършване и запечатване на различни повърхности. Предлагаме богатство от масла и импрегнанти за третиране на дървени повърхности, както и за уплътняване на камък и бетон. Разполагаме с предложения на основата на вода, силикон или масла, карбон, силикат, полимер и прочие.

Предлагаме и декоративни и текстурирани покрития, с които лесно ще постигнете желания дизайнерски ефект.

В селекцията ни сме избрали и уникални пособия за боядисване – средства, без които то въобще не би било възможно и помощници, които ще го направят много по-бързо, равномерно, гладко и ефективно. Независимо дали търсите подходяща четка, валяк и принадлежности или пистолет за боядисване – ние го имаме и то на много добра цена.

Продуктите, които подбираме за вас са с отлични покривни способности, осигуряват добро разходно съотношение между покривност и използван продукт, както и перфектна устойчивост на цветовете.

Изберете сигурното още днес

Не чакайте идеите ви да "засъхнат", а използвайте тяхната свежест и изберете още днес необходимите бои, лакове и мазилки, с които да ги реализирате час по-скоро. С предложенията на Praktis.bg всеки професионален или любителски проект може да бъде завършен по-бързо, по-лесно и по-успешно, затова не се колебайте да направите своята онлайн поръчка още сега!

Често задавани въпроси за бои, лакове и мазилки

Каква е разликата между интериорна и екстериорна боя?
Какво е грунд?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: