Бояджийски инструменти

Боядисването е едно много интересно занимание, защото бива свързано с адски много неща. Създаване на нещо ново, освежаване на старото или просто време за промяна.

Каквато и да е причината за боядисване, ясно е, че желаете то да стане възможно най-качествено. Без значение какво ще боядисвате – стаята на детето, кухнята или стаята за гости, трябва да се случи по възможност тук, сега и веднага.

За да стане боядисването качествено и лесно, човек е задължен да има правилните и най-вече най-надеждните бояджийски инструменти. Да, основните се знаят от всеки – четка, валяк, маламашка, шпакла, определен вид и цвят боя, както и легенче за изцеждане.

Това, което малко хора знаят, обаче е свързано с второстепенните инструменти, които са не само забравяни, а дори и тотално пренебрегнати. Не е приятно, когато ни се случи нещо непредвидено (неволно изцапване или нещо подобно) ни се иска да сме имали точно определено сечиво под ръка.

Да, но в такива моменти разбираме, че сме неглижирали ситуацията, а не е трябвало да подхождаме толкова лекомислено. Заради това, когато следващ път се отбиете в Praktis.bg, за да търсите материали за боядисването у дома или в офиса, вземете всичко необходимо.

Има клиенти, които не знаят кое влиза и кое не влиза в списъка „Необходимо“. Няма абсолютно никакъв проблем!

Допитайте се до наш служител, за да разберете кои неща задължително трябва да вземете и кои – не. Компетенцията на нашите хора ще ви помогне да сте максимално подготвени още преди да сте отворили грунда, за да го нанесете върху стените, чийто цвят сте решили да променяте.

Какви бояджийски инструменти има при нас

Валякът е един от най-полезните бояджийски инструменти, които можете да използвате, за да боядисате огромните, широки пространства. Естествено, трябва да прецените каква да е дължината на боядисващата част, за да можете да свършите възможно най-бързо с работата.

Четката също е доста универсален инструмент, с който не е лошо да се сблъскате, когато пазарувате за новото боядисване. Тя ще ви помогне да достигнете по-детайлните зони и онези, които са по-трудни и трябва повече старание.

Това ще осигури достатъчно добро покритие дори и на местата, до които валякът не може да помогне успешно. Ако говорим за нанасяне на шпакловки, ще ви трябва и валяк, който е създаден специално за нанасяне на този тип материал.

Каквото и да търсите, с две думи – имаме го. Търговска верига като нас, която има претенции, че е най-добрата в България, няма право да изпитва липси, нали?

Заповядайте и вижте изобилието сами!

Praktis.bg и досега му до боядисването

Ако трябва да сме абсолютно честни (а ние обичаме да сме такива с нашите клиенти) в началото, когато правихме първите си стъпки в продажбата на строителни стоки, нямахме представа от боядисване.

Това, обаче не ни спря да търсим варианти да просперираме по пътя към изграждането на магазин, достоен да бъде един от най-добрите по отношение на разнообразие и цени. Достъпността е може би най-важното нещо, което искахме да постигнем през цялото това време, в което даваме всичко от себе си.

Няма спор, че в почти всяко начинание, което правим, сме изпитвали някакви трудности, но това е било изцяло в процеса на изграждането на нещо по-добро от вчерашното.

Често задавани въпроси за бояджийски инструменти

Какви инструменти са необходими за максимално качествено боядисване?
Каква е разликата между работата с четка, валяк и пистолет за боядисване?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: