Осветление

Осветлението в банята е също толкова важно, както мивката в кухнята. Без подходящата светлина, то извършването на водните ритуали със сигурност не ще бъде приятно за нито един.

Когато ви предстои да обзавеждате санитарното помещение, задължително помислете за подходящите осветителни тела.

Ние от Praktis.bg ви предлагаме осветление на световно ниво. При нас моделите са разнообразни и имаме готови решения за всеки, който се опитва да постигне съвършенство в това кътче от дома.

Какво осветление ще откриете при нас

При нас ще откриете богата селекция от осветителни тела за банята в дома, офиса или на друго място. Някои от моделите са подходящи за монтиране над огледалото, докато други служат за осигуряване на достатъчно видимост в онзи кът, предназначен за къпане.

Не забравяйте, че комбинацията от различни осветителни тела може да промени цялостно начина, по който се възприема дадено помещение. Ако сте в търсене на модел, който да не се набива на очи, то можете съвсем спокойно да заложите на стандартните плафониери.

Те умеят да се вписват към всеки интериор и да изместват фокуса към онова обзавеждане, в което сте вложили много повече средства.

LED водоустойчивите тела са перфектен завършек на мокрото помещение. Те не просто ви даряват с нужната светлина, но и не съществува опасност от повреда, при попадането на вода върху тях.

Те са сред най-предпочитаните. Някои от потребителите се въздържат от покупка, заради по-високата им стойност. Ние обаче ви ги предлагаме на изумително добра цена, от която да се възползвате.

Стенните лампи са също толкова красиви и със сигурност умеят да разпръскват светлината си до всяко едно кътче, независимо къде са позиционирани. С тях несъмнено ще придадете магичен завършек на банята си.

Осигуряваме ви достъп до наистина красиви, модерни и съвременни модели лампи, които да поставите там, където сметнете за необходимо. С наша помощ визията на санитарното помещение лесно може да бъде завършена.

Какво да знаем при избора на осветление

Първото нещо, което да направите, е план на действие. Някои хора смятат, че поставянето на осветителни тела е последният акцент от обзавеждането. Това обаче изобщо не е вярно. Нужно е да имате ясни идеи за всичко, по което възнамерявате да действате.

Още в началото на ремонтния процес е препоръчително да планирате разположението на осветителните тела, така че в последствие професионалистите да знаят къде, какви и с каква дебелина кабели да поставят. Всичко трябва да е съобразено и със самото натоварване.

Следващата стъпка е големината на санитарното помещение. Ако банята е просторна, то тя ще се нуждае от повече на брой или по-мощни лампи. По-малките мокри помещения не изискват твърде много осветеност.

Интериорът също оказва влияние върху избора на подходящи лампи и LED осветления. Обзавеждането в тъмната гама обикновено поглъща светлината.

Огледалните повърхности и нежни тонове я отразяват. В зависимост от стила, то следва да изберете и мощността.

Ако това ви обърква винаги можете да се консултирате със специалист, който да ви насочи и консултира, така че изборът ви накрая да бъде правилен. Не забравяйте, че квалифицираните ни служители са в готовност да отговарят на всяко запитване.

Ние от Praktis.bg знаем как да превърнем всяка една баня в уникална и неповторима. Доверете ни се и се наслаждавайте на светлината, царяща в това кътче от дома!

Какви са видовете осветление за баня?
Кои са най-подходящите начини за осветяване на банята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: