Тоалетни чинии

Тоалетната чиния в никакъв случай не е лукс, нито пък глезотия, която да се чудите дали да си позволите или пък не. Именно в нейна чест е отделено едно цяло помещение – тоалетната.

Нейното присъствие е също толкова важно, колкото мивката в кухнята, например. И двете обслужват неотложни човешки нужди.

Днес вие ще се превърнете в свидетели на изключително богат каталог от тоалетни чинии, включващ какви ли не модели. Някои от тях успяват да се впишат безпогрешно към стилната и изискана баня. Други са предназначени да обзаведат градинската тоалетна.

Знаем, че в много от случаите разнообразието успява да обърка до голяма степен потребителя и затова сме ви подготвили кратък наръчник, с който да си послужите.

Какво е нужно да знаем за тоалетните чинии

Важно е да знаете, че качествените модели биват направени от порцелан. Тук фаянсът няма място. Порцеланът е суровината, която се почиства лесно, по-хигиеничен е и попива значително по-малко влага.

Ето и още няколко положителни свойства на този материал, с които да се запознаете:

  • Здравина и устойчивост;
  • Отговаря подобаващо на всички изисквания на потребителя;
  • Устойчив е на химични препарати;
  • Покритието осигурява допълнителен блясък.

Що се отнася до самото разнообразие, то тоалетните чинии се разграничават по класове. Съществуват модели, принадлежащи към нисък, среден или висок клас.

Добрата новина е, че ние работим с утвърдени и доказали се производители, което ни позволява да ви предлагаме достъп единствено до творения, в които наистина си струва да инвестирате своите пари.

Какви видове можете да откриете при нас

Богатият ни каталог предлага няколко вида и подвидове. Окачените са сред любимите модели за съвременния и широкоскроен купувач. Стоящите чинии са сред най-разпространените. Те се изработват от почти всеки един производител на обзавеждане за баня.

Важно е, когато избирате тоалетна чиния, то да се ръководите от параметрите на самото мокро помещение. При необходимост премерете точното пространство, с което разполагате и където възнамерявате да монтирате обзавеждането.

Нека сега разгледаме малко по-подробно видовете чинии и какви са основните специфики, които да научим за тях.

При окачените модели прикрепването е към стената и те не достигат повърхността на пода. Няма да се сблъсквате с проблеми като замърсена периферия.

Подът се почиства лесно, тъй като под конзолата остава достатъчно свободно място. С тях можете да спестите от пространството в банята. Те са чудесен избор за по-малките санитарни помещения.

Стоящите модели, които биват със задно или долно оттичане, са познати на почти всеки от вас. Заради здравото си закрепване върху пода, те гарантират безгранично удобство. Може би, именно заради това не малка част от купувачите избират точно този модел.

По отношение на това дали да изберете със задно или долно оттичане, зависи единствено от вас самите. Изборът е прагматичен и засяга условията в самата тоалетна.

Някои от продуктите, които ще откриете при нас, са в комплект със седалка. При други се изисква да я закупите допълнително.

Избирайки да пазарувате тоалетни чинии от Praktis.bg, то вие си подарявате удобство и комфорт, от които се нуждаете. Ние знаем как да създадем уют и хармония във всяко санитарно помещение!

Какво представляват т.нар медицински тоалетни чинии?
Какво значение има оттичането на една тоалетна?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: