Бои

Цвят, оазисен комфорт, роса, пръски лек дъждец – чувство и преживяване неземни. Всъщност, това е и един прекрасен начин да започнеш деня повече от невероятно.

Вие като клиенти на един от най-напредналите магазини в България, имате правото да бъдете щастливи от факта, че сте наистина избрани да бъдете снабдявани с постоянно качество, идващо на супер цени.

Достъпността винаги е била плюс, но не си мислете, че е нещо, което идва просто така при вас – тя е продукт на много работа и труд в посока създаване на здрави връзки с доставчици и производители.

Естествено, това, че ние сме се потрудили заради вас, ни прави безкрайно щастливи. Не правете грешката да ни смятате за натрапници – ние от Praktis.bg сме просто хора, които искаме да получим вашето доверие, защото знаем на какво сме способни след това.

Какви бои ще намерите при нас

Боята като артикул е трудна, защото набавянето ѝ във всички разцветки е нещо, което винаги може да бъде дооправяно, довършвано, редактирано. Подредбата ѝ също е сложна работа.

Трябва винаги да е подредена адекватно, да получавате винаги най-доброто като видимост към нея и най-важното – да можете безопасно да си вземете вашата кутийки с бои без останалите да се срутят върху вас.

Ако сте в основата на ремонт, чието завършване наближава, то нанесете финалните щрихи с бои, закупени от нас. Бъдете разумни и се доверете на опита и качеството на нашите магазини и служители.

Praktis.bg – имаме това, което искате

Днес застъпихме една изключително обширна тема. Всъщност, тя дори си е нещо, което не можем да поберем в нашите физически обекти.

Онези от вас, скъпи клиенти, които са виждали нашите огромни халета (магазини), знаят за какво пространство става дума и какво правим ние. Всъщност, представете си какъв асортимент от цветове, продукти за боядисване, цени, качество, производители, марки става дума.

Сега, ако сте се настанили удобно на вашия домашен диван пред компютъра и четете този текст, отново се върнете в нашия онлайн магазин и проследете колко производители сме побрали при нас.

Да, наистина са много, нали? Сега си направете извод от кой точно искате да закупите артикул. В следващия момент само се замислете, че имате и вариант ние да ви тонираме напълно безплатно и професионално точно онзи цвят, за който мечтаете.

Ако това не ви звучи достатъчно примамливо, погледнете цената, която е изписана дори и при някои от професионалните ни серии продукти за боядисване. Тя вече трябва да е пирона, забит във вашето съзнание и да ви накара да се отбиете дори и в някой от нашите физически обекти.

В тази последна част от настоящото четиво можем единствено да ви споменем колко много бихме се радвали на това да заповядате в нашето семейство, което ще ви приветства още от момента, в който пристигнете.

Отзивчивостта и компетентността на нашите служители ще ви зарази досущ като вирус, а останалите неща като грижата за клиента и любовта към работата ще ви бъдат само и единствено от полза при избора на правилния за вас продукт.

Уважаваме личните потребности на клиентите си и никога не сме си позволявали да се намесваме в крайния резултат от пазаруването – с други думи да влияем на оценката на потребителя.

Какви са разликите между латекс и боя?
За какво се използват другите видове бои?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: