Ламиниран паркет и подложки

Подовата настилка е едно от най-важните неща, за които да помислим, докато тече строителният ремонт у дома. Тя е предпоставка за това как ще се чувстваме на това място и дали ще успеем да задържим топлината в помещението.

Една от най-предпочитаните настилки от дълго време насам е познатият на всички ламиниран паркет. Той се радва на широка популярност сред хората с големи възможности и такива, които са с ограничен бюджет.

Добрата новина е, че на пазара се предлагат разновидности, сред които можете да избирате. Важно е да сте се запознали предварително с техните специфики и характеристики.

Това е единственият начин за направата на качествен избор. Ако сте пропуснали да го направите, Praktis.bg ще ви разкрием тайните на ламинирания паркет и подложките.

Какво представлява ламинираният паркет и подложките за него

Той е известен с успешната си имитация на дърво. Много от хората избират с него да обзаведат домовете си. Позволява да бъде поставен в почти всяко едно помещение, било то хол, спалня, трапезария, кухня, антре, детска стая или друго.

Красотата му го превръща в любима подова настилка. С него лесно успяваме да постигнем уют и хармония, към които се стремим.

Какво да знаем при избора на тази подова настилка

Ако сте решили с този материал да обзаведете кухнята си, то важно е да помислите върху няколко основни аспекта. Това е мястото, където готвим, мием съдове, храним се.

При покупка се насочете към модел, който е водоустойчив и износоустойчив. Така няма да се страхувате за целостта на пода всеки път, щом се появи някаква заплаха, насочена към него.

Трудно е на потребителите да се ориентират по отношение на самите показатели за износоустойчивост. Когато става въпрос за жилища, цифрите са 21, 22 и 23. Помещенията с голяма проходимост биват описвани с 31, 32, 33.

Водоустойчивите модели имат допълнително покритие, което е на основата на восъчни импрегнанти. Добре е обаче все пак да бъдете внимателни. Независимо, че има защита, тя не е пълноценна.

Ако смятате, че подът няма как да бъде предпазен от ежедневно разливане на вода върху повърхността му, можете да се насочете към друг вид настилка.

Подложките са задължителни, преди поставянето на самия материал. Без тях монтирането няма как да бъде осъществено.

Какви разновидности ви предлагаме ние

Ние ви осигуряваме достъп до едно нечувано разнообразие от подови настилки. Материалите се отличават по цвят, дебелина, специфики и качество. Това са няколкото основни фактора, поред които да отсеете търсения от вас материал.

Опцията за подбор на дебелина включва ламиниран паркет от 12 мм до 6 мм. За да улесним търсенето, създадохме подкатегории, в които сме селектирали всички тези подови настилки с различна дебелина.

Защо да изберете нашите предложения

Няколко са причините, заради които си струва да инвестирате в покупка, направена от онлайн магазина ни. Една от тях е пряко обвързана с качеството. Работим в сътрудничество с доказани производители, което ни позволява да гарантираме в устойчивостта на моделите.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът клиентът да се чувства доволен от избора, който му предстои да направи. Квалифициран екип от експерти е в готовност да ви консултира и съветва, така че да обзаведете дома си с най-подходящия ламиниран паркет и подложки към него.

Създайте си условията за живот, които заслужавате. Подарете на краката си удоволствието да стъпват върху удобна настилка. Бъдете в крак с новото време. Ние от Praktis.bg имаме перфектното решение за вас!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: