Ламиниран паркет 8 мм.

Подовата настилка е част от обзавеждането, при избора на което трябва да се подхожда отговорно и сериозно. Необходимо е да се замислим върху спецификите, свързани със самия материал – дали ще заложим на ламиниран паркет, масивно дърво, винил или нещо друго.

Колкото повече познания имаме за конкретния под, толкова по-информиран ще е изборът ни.

В Praktis.bg ви предлагаме решения, от които да се възползвате при създаването на уютен и хармоничен дом. Нашите подови настилки са издържали всички възможни тестове за качество и стандартизация.

Те са подходящи за домовете на хора с неограничени възможности и такива, чиито бюджет има граница.

Днес на вниманието на потребителя представяме цяла една категория, в която сме поместили различни модели ламиниран паркет 8 мм. Това е устойчив материал, вписващ се умело към всяко едно помещение.

Успява да хармонизира с всички столове на обзавеждане. Имитира перфектно дърво и това е една от причините хората да избират него.

Какви са спецификите на ламиниран паркет 8 мм

Както става ясно, предлага се в най-различни разновидности. Можете да си закупите опростен вариант или такъв, който да е устойчив на вода, удари, подхлъзване, прах и прочие.

Сами решавате в какъв модел да инвестирате, съобразявайки се с личните си възможности и изисквания.

Моделът е клас 23. Това означава, че е подходящ за интензивна употреба в натоварени жилищни помещения. Става въпрос за дневни, коридори, трапезарии. Ако сте решили да поставите такава подова настилка в спалнята, то можете да изберете паркет 6 мм, например.

Продуктите в тази категория са от клас 32, когато става въпрос за търговски помещения. Подходящи са за умерена употреба.

Какво да знаем за материала, преди да инвестираме в него

Ламинатът, сам по себе си, е чудесен избор при обзавеждането на домовете. Той има редица положителни качества. Едно от тях се свързва с лесния му монтаж.

Дори не се налага да имате конкретни познания в областта, ако искате да участвате при изграждането на подовата настилка. Доза прецизност и ентусиазъм са напълно достатъчни, за да получите съвършен краен резултат.

Не се налага да ползвате специални лепила, с които да съедините отделните листове с основата. Важно е всеки елемент да съвпада с останалите и да не се получават така наречените процепи. При монтирането му трябва да разполагате със специални подложки.

Тяхната дебелина се избира, съобразно състоянието на основата на пода. Ако неравностите са повече, то дебелината трябва да е по-голяма, така че да се изглади до максимум. В противен случай съществува опасност от получаване на некачествен под.

Защо да се спрете на Практис

Praktis.bg предлага на потребителя разумни решения, от които да се възползва. Ние познаваме из основи спецификите и характеристиките на подовите настилки.

Квалифицирани служители са в готовност да съдействат, ако имате нужда от насоки или консултация. Можете да се обърнете към тях по всяко време.

Предлагаме подовите настилки на изключително достъпна цена, съобразена с възможностите на масовия потребител. Целта ни се корени в това да бъдем част от създаването на уютни домове, в които цари хармония и светлина.

Подарете си под, върху който краката ви да стъпват с удоволствие. Не правете компромис с тази част от обзавеждането. Ламиниран паркет 8мм е избор, на който да не обръщате гръб!

Често задавани въпроси за ламиниран паркет 8 мм

Какви са качествата на ламинирания паркет 8 мм?
Какъв вид подложка се поставя под ламинирания паркет?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: