Лодки, каяци и SUP

Любител сте на водните спортове? Обичате риболова и търсите качествена, многоместна лодка с твърдо дъно? Търсите ефикасен, силен и издръжлив двигател за лодка, която вече притежавате? В нашата категория с лодки и канута ще намерите всичко това и много повече, подбрано за вас на достъпна и разумна цена.

Всичко за лодки и канута – налично качество в Praktis.bg

Плаването във вода, дали е отворен водоем или в тренировъчно съоръжения, изисква не само физическа подготовка, но и стабилност на екипировката. Със селекцията ни тук вие можете да намерите нужното, за да подсилите вашите умения по един безопасен, издръжлив и изключително достъпен начин.

За какво внимаваме когато правим нашата селекция

Водните спортове, особено екстремните като сърфиране или гребането в кану или каяк, изискват сериозна физическа подготовка, но и правилното оборудване.

То трябва да е пригодено към суровите условия, досущ като човешкото тяло, и да е гъвкаво, изградено от правилните, качествени материали способни да предоставят нужната сигурност и стабилност.

Когато човек е в динамична ситуация, той трябва да има доверие на своята екипировка, да я ползва без съмнение дали тя ще му бъде вярна или не. Всякакво съмнения в качеството на избора разсейва от целта, а това отклонява от желаните резултати – особено много важни за спортове като рафтинг или едноместен екстремен каякинг.

Това е причината нашият екип да взима толкова присърце избора на артикули. По наш стандарт те не само трябва да задоволяват вашите нужди, а също така и да бъдат най-добрите в класа си без това да води до излишно оскъпяване.

Благодарение на нашите връзки с производители и директни вносители, ние можем да ви предоставим световно известни марки лодки и канута, на изключително достъпна за България цена. Така без значение дали спортувате в границите на страната, или търсите тръпката някъде другаде, вие можете да имате вяра във вашият избор.

Какво прави едно кану достойно за вашата покупка

Кануто е особено полезно, забавно и същевременно стабилно плавателно средство, което ви дава нужната мобилност и сигурност по време на плаване. То може да бъде с традиционна форма, или така оптимизирана за по-спортно гребане, с повече от 2 места, достатъчно голямо за багаж, екипировка и екипаж.

В зависимост от вашите нужди, е добре да изберете кану, което поддържа нужното тегло, дава достатъчно пространство и олекотява вашият преход. Има канута с надуваеми корпуси, или такива със солидни, направени от дърво или синтетични материали – избора зависи от вашият вкус, естетичен профил и реални потребления.

Лодки за спорт, преход и риболов

Един от най-полезните спортове да човешкият ум и спокойствие е риболова. С лодка човек е способен да достигне до плячка, която иначе би била недостъпна от брега, както тъй желаните много килограмови, митични сомове на най-известните язовири.

Лодките могат да бъдат оборудвани с мощен двигател с достатъчно конски сили за задвижване на цялото оборудване, или само с гребла.

Многоместните лодки могат да бъдат минималистичен вид, с пейки за удобно гребане, или такива с надуваеми седалки и няколко зони на защита от пробождане по време на дебаркиране.

Защо да изберете онлайн магазина на Praktis.bg

Тук в нашият онлайн магазин, или във физическите ни такива, можете да намерите всичко нужно за вашата следваща водна екскурзия, водни спортове, гребане или риболов и то в удобството на дома или градината ви.

Близката ни работа с доверени доставчици и производители ни освобождава от множество излишни финансови облаги, което за вас означава качествени продукти на много по-ниска цена!

Често задавани въпроси за лодки и канута

Надуваема лодка или надуваем каяк – кое да изберете?
Как да изберете подходящата надуваема лодка?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: