BOSCH

BOSCH

През 1886 Роберт Бош основава “Работилница за фина механика и електротехника” в Щутгарт. Това е раждането на глобалната днес компания Robert Bosch GmbH, която притежава 350 дъщерни и регионални дружества в над 50 страни и търговски сервизни партньори в около 150 държави по целия свят, в които работят близо 390 хиляди служители. Компанията се развива в различни бизнес сектори и направления: автомобилни технологии, потребителски стоки, енергийна и сградна техника, електроинструменти.

През 1956 г. д-р Ханс Ерих Слани работи с BOSCH, за да проектира един от първите пластмасови електрически инструменти. Преди това електроинструментите са били метални отливки, които често са ставали причина за токови удари, а също така са били и много тежки.

BOSCH е сред световните лидери при електроинструментите, консумативите за електроинструменти и измервателните уреди. Ключов фактор за успеха на BOSCH са иновациите. Около една трета от оборота се постига с продукти, които са въведени на пазара преди по-малко от две години.

на страница

Електрически тример за трева Bosch ART 27 / 450W

76,18 €
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: