Автомобилни гуми и тасове

Българската мечта е да си звяр на пътя. Безкомпромисно да преминаваш препятствията, да си неуловим за камерите, за патрулиращите полицаи, да си всичко, което някога една филмова звезда е искала да бъде и в реалния си живот.

Да, знаем, че последното изречение може би е възможно най-объркващото, но простете ни, защото днес сме развълнувани до крайна степен. Днес ще ви представим нашата основна категория, отговаряща за най-важното в живота на един мъж – неговата кола.

Днес ще ви потопим в автомобилните категории на Praktis.bg, където ще усетите смисъла на живота на един мъж. Заповядайте!

Какви гуми и тасове имаме

Първо, преди да говорим специално за гуми и тасове ще разясним, че при нас има и всичко останало, от което би могъл да има нужда един автомобил. Той е нещото, което осмисля живота на мъжа в определени периоди от живота, а днес ще отдадем заслуженото на връзката между човека и машината.

За автомобилните гуми и тасове можем да кажем единствено, че е важно да са качествени. Повече от всичко, една автомобилна гума трябва да бъде качествена. Не препоръчваме абсолютно никакви компромиси с възрастта и годността на автомобилните гуми и тасове.

Praktis.bg – всичко е в стимула

Когато чуем някой от нашите клиенти да казва, че ние не сме достатъчно присъствени в живота му (не се забелязваме често в неговото ежедневие), тогава ние се замисляме дали наистина не грешим. Обикновено, подобно явление се случва тогава, когато не много хора видят наша нова промоция или нещо подобно.

Тогава наистина започваме да се тревожим, че нещо не е наред и трябва да положим труд за това да бъдем наистина открити от хората. Клиентите ни имат нужда от нас и нашата основна мисия е това да не се променя каквото и да се случва, а наред с всичко да можем винаги да им помагаме.

Няма как – напълно адекватно е да не се отказваме от целта си – да сме най-добрата, водеща, безкомпромисна, целенасочена търговска верига за строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса.

За да постигнем нещо подобно, разбира се, трябва да положим доста труд, което само по себе си предполага, че ще трябва да вдигнем и цените. А трябва ли наистина?

Необходимо ли е една търговска верига да отнема на своите клиенти спокойствието по време на пазаруване, за да постигне целите си? Трябва ли да бъдем толкова нечовеци?

Истината е, че зависи кого питате. За други знаем, но гледаме себе си, така че ще се въздържим от коментари, а ще изкажем мнение.

Та то е свързано с това, че е добре да се обръща максимално много внимание на клиента без това да навлиза в личното му пространство. Да не бъдем нахални, да не бъркаме излишно в джоба му, което е и основното, за което говорим днес.

Важното е не клиентът да стимулира нас, а обратното – ние него. Без значение какво се случва, важното е да стимулираме себе си чрез удовлетвореността на клиента.

Просто заповядайте и разберете, че ние наистина мислим всичко това, което изказваме по адрес на своите клиенти. Не можем без тях, а малко или много се радваме, че и те разчитат също толкова много на нас.

Очакваме ви!

Колко често трябва да се сменят автомобилните гуми?
Защо е важно да използваме нови автомобилни гуми?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: