Автомобилни гуми

Едно от най-важните звена в автомобила, това неизменно е автомобилната гума. Тя е нещото, което винаги сме искали да бъде най-голям приоритет на хората, които имат автомобили.

Ние искаме да бъдете максимално стриктни по това отношение, защото в противен случай Praktis.bg не носи отговорност за живота и здравето на пътниците в автомобила. Онова, за което носим отговорност, е да ви продадем качествени гуми.

Кой и по какъв начин, къде и кога ги е монтирал на автомобила ни, това ние не можем да кажем, за да бъдем подведени под отговорност. Причината, поради която го казваме?

Защо да купим автомобилни гуми

Продължаваме от преди малко. Истината е, че закупуването на автомобилни гуми не е никак простичка задача.

Трябва да се вземат мерки, трябва да се разгледа и шарката, трябва да преминем и през важния момент за сезона, в който е най-използваема тази гума. В случаите, в които закупим вече артикула, ние трябва да го монтираме първо на джанта.

След това съветваме да отидем при професионалист в сферата, за да може той да се справи със сериозната задача да постави автомобилните гуми. Там се случва магията, а не пред блока.

Бъдете отговорни!

Магазин за коли ли е Praktis.bg

Един от най-често задаваните въпроси към нас е свързан с това дали наистина сме толкова добри в селекцията и продажбата на автомобилни аксесоари и други атрибути.

Нещо повече – питат ни дали това, което продаваме в автомобилния си щанд наистина е толкова качествено, колкото го разгласяме навред.

Истината е, че само онези, които са пазарували от нашите магазини автомобилни части знаят наистина на какво сме способни в този аспект. Ние не можем да си представим какво е да дадем на нашите клиенти нещо некачествено, което да поставят на колата си и това да предопредели целия ѝ живот.

В никакъв случай няма да позволим някаква (каквато и да е била тя) автомобилна част да стигне до колата на наш потребител. Това е толкова неморално, а да не говори, че ако нещо не се постави правилно, то може да стане причина за невъобразими последствия.

За да няма подобни недоразумения, ние винаги сме се стремели да поддържаме прозрачни взаимоотношения с повечето производители, с чиито продукти зареждаме рафтовете си. Това ни позволява да познаваме, а понякога и да виждаме процеса, по който всичко се превръща от рисунка в реалност.

Това много засилва доверието между страните и прави връзката между тях доста силна, което от своя страна може да направи нещата само и единствено по-благоприятни за клиента. Все пак, той е най-важното звено от целия бизнес – нещо, което няма да спрем да твърдим.

Обичаме клиентите си и вие със сигурност не правите изключение. За нас е много важно да се чувствате добре в магазините ни, да ви е удобно в сайта ни и всичко да протича при едни спокойни избори, които правите при нас.

Стоките са достъпни с причина – за нас е важно вие да намерите и купите онова, което искате и търсите. Няма да бъдем нахални, да ви пращаме оферти постоянно и да навлизаме във вашето лично пространство.

Очакваме ви в нашето огромно семейство, за да споделяте и черпите опит от нашите компетентни служители. Очакваме ви!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: