Плочи за таван и профили

Кое е онова нещо, което краси наистина много един дом? Подът е част от интериора, която лесно може да се скрие.

Ако отговаряте със завесите – да, ако ги има и са сложени с вкус, резултатът е добър, а ако ги няма, изглежда празно. Може, обаче и без завеси стига да се свикне.

Кое, обаче е следващото нещо, което играе изключително важна роля за определянето на обстановката у дома? Ами ако кажем, че таванът е именно онази част от заобикалящата ни домашна атмосфера, която просто трябва да е направена както трябва?

Таванът е толкова важен, защото ако е направен не както трябва, той може да създаде илюзията, че ще ни затисне всеки момент и да ни създаде чувство за потиснатост. Както всички знаем, всеки иска да се чувства максимално свободно у дома си, а не да се притеснява, че ще бъде затиснат.

Именно заради това обособихме специална категория, в която да се предлагат единствено и само материали за тавани – лепила и различни други части, обогатяващи обстановката. Добре дошли в Praktis.bg, където са невероятно достъпните цени и неземното качество на стоките.

Плочи за таван и профили – какво предлагаме тук

Плочата за таван е нещото, което може да бъде окачено и да направи стаята по-ниска, но за сметка на това да придаде неповторим лукс на помещението. Това, което ви позволява плочата за таван е заменяемост.

Т.е., ако днес сте в едно настроение и дадено нещо ви харесва, то след години може да не е така. Тогава съвсем спокойно можете да смените интериора според моментния ви вкус. При корнизите е същото – те също са заменяеми, така че влезте в сайта ни и изберете следващата комбинация за вашия таван.

Praktis.bg – всичко за строителството и още нещо

От времената, в които встъпихме тепърва на пазара за строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса, ние знаехме, че трябва да предлагаме разнообразие на нашите клиенти. Това е едно от основните неща, които печелят лоялността на целевата група, която искаш да превземеш.

Понеже нашата целева група е доста обширна – от младежи до наистина възрастни хора, сме приели това, че нашият асортимент трябва да е наистина огромен. Големият избор трябва да е за всички, без изключение и ние, както вече казахме, знаехме това още от самото начало.

Така де, стига толкова внимание на миналото – живеем тук и сега, мислейки за бъдещето. Няма спор, че нашето бъдеще малко или много се намира във вашите ръце – нещо, което отново сме приели.

Трудно е да свикнеш с мисълта, че някой друг е огромен фактор в твоето развитие, но няма как да просперираме без вас – нашите лоялни клиенти. Нещата в бизнеса в България са такива, че няма как да избегнеш зависимостта.

Докато други наши конкуренти от бранша зависят от фактори, с които спогодбата е доста трудна, то ние имаме късмета да сме създали специални отношения с вас. Как успяхме?

Истината е, че просто попаднахме в списъка на предпочитаните вериги магазини за строителни материали доста бързо. Всичко, което се случи оттогава насам е ставало лесно и за наш късмет вие някак си свикнахте с нас.

А ние няма да спрем да съществуваме – винаги ще сме тук, за да ви помагаме в ситуациите, в които сме ви нужни!

Често задавани въпроси за плочи за таван и профили

Какви са предимствата на окачения таван за офиса?
Подходящ ли е окаченият таван за банята?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: