Тоалетни казанчета

Нуждаете се от перфектното казанче, с което да обзаведете новата си баня? Търсите качествено такова, чиито функционалности да се впишат в изискванията ви? Знаете, че това не е лека задача и се изисква да проявите внимание, прецизност и отношение.

Едно от нещата, които подвеждат и объркват съвременния потребител е широкият спектър от технически параметри, които са непонятни за него.

За да ви улесним максимално, то ние създадохме виртуален наръчник, който да ви помогне при избор и осъществяване на самата покупка.

Какви тоалетни казанчета се предлагат и техните разлики

Промивните системи са фундамент за всяка една тоалетна. Те изпълняват наистина сериозна функция, от която зависи самата хигиена.

На пръв поглед изглежда нещо абсолютно елементарно, но можете ли да си представите какво би било, ако тази функционалност липсваше? Това е система, без която експлоатацията в тоалетната няма как да протече по нормален начин.

Тоалетните казанчета могат да бъдат със странично или долно подаване, в зависимост от самия модел. Резервоарът бива свързан с водопроводната мрежа, чрез специален клапан.

Този клапан може да бъде разположен или отдолу или встрани. От него зависи кога ще бъде прекратено пълненето на вода.

По отношение на материалите, то два са основните вида казанчета, които масово се предлагат на пазара. При направата на едните бива използвани PVC материали, а при другите – ABS.

Вие сами решавате на кои модели да се спрете, съобразно разбиранията ви за качество, устойчивост, здравина, естетически вид и почистване.

Що се отнася до капацитета на резервоара, основно се предлагат модели с 6 или 9 литра. При избор на тази функция е добре да се съобразите с брой членове в семейството или друго.

Бутоните, които управляват самата система, най-често са разположени в горната й част. Разбира се, става въпрос за иновативните творения, които можете да откриете в нашия онлайн магазин Praktis.bg.

Два са основните типа на управление – двойни бутони или единични. Според специалистите двойният бутон е икономичният избор и по-доброто решение.

Брандът е един от сериозните фактори, които не бива да подминавате, Винаги се доверявайте единствено на марки, които са имали възможност да се докажат през годините.

Не разчитайте на случайни търговци и производители, за които никога преди не сте чували. Важно е вашата система да бъде надеждна и да не се налага скоро след това да я подменяте с нова такава.

Какво се изисква да знаем за самия монтаж

Смяната на старото казанче с ново такова не е ядрена физика и сме сигурни, че всеки от вас ще успее да се справи, служейки си с упътването, което получава с покупката на продукта. Няколко са нещата, за които да внимавате при самата смяна.

Важно е фиксиращите отвори да съвпаднат на тоалетната чиния. Не забравяйте да изпразните водата в резервоара и да следите дали тя ще се напълни отново.

Ние от Praktis.bg вярваме, че съвременният човек се нуждае от модерни решения за своята баня. В готовност сме да реализираме всяка една от мечтите ви, свързани с обзавеждането на мокрото помещение.

Работим с най-добрите производители, което ни позволява да гарантираме в качеството на разнообразните тоалетни казанчета, селектирани в категорията ни.

Кой е идеалният размер за домашни тоалетни казанчета?
Кои са най-често срещаните проблеми при повечето тоалетни казанчета?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: