Плочки за баня

Облицовката на банята е като външния вид на човек. Колкото повече грижа и внимание се полага за постигането им, толкова по-очарователни са те.

Ако искате мокрото ви помещение да се превърне в неповторимо и запомнящо се, то задължително инвестирайте парите си на правилното място и в качествени материали.

Днес ние предлагаме на вниманието на най-големите естети цял един каталог, в който сме поместили не малко на брой плочки за баня, в готовност да нанесат завършващия щрих на санитарното помещение.

Как да изберем подходящи плочки за баня

Предлагаме различни модели материали, според нуждите на клиентите. Стремежът ни е насочен към това до вас да достигат актуални модели с високо качество. Цените са достъпни за масовия потребител и сме сигурни, че ще успеем да отговорим подобаващо на всяко търсене.

Пригответе се да се потопите в океан от класически плочки в бежовата гама, пастелни модели, модерни дизайни имитиращи цимент, мрамор или други индустриални визии.

Продуктите, селектирани прецизно в каталога ни, са лишени от дефекти, което е от съществена важност за крайния потребител. Важно е и да бъдат поставени правилно, придържайки се към инструкциите, посочени от самия производител.

Следвайки стриктно насоките, то със сигурност няма да имате грижата за тях през следващите няколко десетилетия.

Кои са най-новите тенденции

Повечето от потребителите, на които им предстои да обзавеждат това кътче от дома си, се насочват към моделите, които биват направени от гранитогрес. Те са и едни от най-разпространените към настоящия момент.

Гранитогресът е издръжлив материал, без значение дали с него ще обзаведете банята или някои от останалите помещения в дома си.

По отношение на повърхността, изборът ви е наистина богат. Ще попаднете на модели с гладки повърхности, както и такива с релефна структура.

Матираните и гланцираните материали придават обаятелен вид на санитарното помещение и са в готовност да го превърнат в истински оазис на релакса.

Хората, които се стремят да постигнат оптично по-просторна баня, могат да заложат на правоъгълните размери като 20х60, 20х75 или други подобни.

Винаги можете да се консултирате с опитните ни продавач – консултанти, които са в готовност да ви съдействат безотказно, така че крайният резултат да бъде олицетворение на мечтите ви.

Защо да се доверите на Praktis.bg

Онлайн магазинът ни е специализиран в продажбата на плочки за баня, както и останалото обзавеждане, създадено да допринесе за уюта и комфорта на това място. Работим в пряко сътрудничество с доказани производители, което ни дава правото да гарантираме в продуктите.

За нас качеството е от първостепенна важност и не си позволяваме да правим компромис с това. Преди да достигнат материалите до крайния потребител, те преминават през множество проверки и успяват да издържат на всички тествания.

Знаем, че домът е храм за повечето от вас. Наясно сме също с това, че при обзавеждането на ново жилище, хората избират качеството, като едновременно с това не обръщат гръб на естетиката. Дългогодишният ни опит ни е позволил да умеем да балансираме тези два фактора.

Ние сме в готовност да отговорим на всяко търсене и да сбъдваме мечтите на своите клиенти. С нас перфектната баня, не е блян, а реалност!

С гребен или на топки се лепят фаянсовите плочки за баня?
Какви са различията при гранитогреса и новите фаянсови плочки за баня?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: