Грундове

Всеки обича да му е чисто. Много малко хора си падат по чувството от това наоколо да е неподредено, да се чувстват сякаш бъркотията около тях е нещо нормално и да продължават да живеят около нея.

Този начин на мислене не е особено полезен и в строителството, където нещата доста лесно могат да ескалират към лошо,когато не спазваме основни хигиенни норми.

Строителната площадка е добре да бъде максимално почистена преди да нанасяме интериорни или екстериорни най-горни слоеве.

Днес, в този текст, намиращ се в нашия онлайн магазин Praktis.bg ще ви позанимаваме с едно много приятно вещество, което прави нещата идеални – грунд и кит. Добре дошли!

Грунд и кит – какви видове предлагаме

Грундът е едно от най-мултифункционалните вещества, които човек може да употреби и да нанесе върху повърхностите у дома.

Нещо повече – това вещество е от онези, които без съмнение ще помогнат на човека да бъде една идея по-спокоен за устойчивостта на бъдещите по-горни слоеве от продукти, които ще нанася след това.

В категорията ни, пълна с всякакви видове грунд и кит, вие ще намерите невероятното разнообразие от продукти, произведени от наши и чужди марки, на които ще можете да се доверите преспокойно.

Заповядайте и в нашите физически магазини, където ще откриете и сигурна, компетентна помощ от някой от нашите служители.

Praktis.bg – всичко на едно място

Понякога сме се замисляли как можем да разберем дали даваме всичко онова, което е необходимо на нашите клиенти. Те са били онова звено от веригата, което ни е вдъхновявало да продължаваме да бъдем това което сме и да правим това, което правим.

Най-добрата награда за хора като нас, които искат да поддържат константно задоволството у клиентите си, е да видят, че това чувство всъщност е превзело нашите потребители.

Те идват при нас с надеждата да открият точно определено нещо, разбират, че го имаме в наличност и могат да го вземат още сега на изключително достъпна цена.

Няма случаи, в които да сме подходили несериозно към нашите клиенти, за да можем да се фокусираме над друго – по-важно нещо. Знаете ли защо – защото няма по-важно нещо от потребителите ни.

Те знаят, че това е нашата политика, знаят колко важни са за нас и винаги са подхождали с уважение към този наш начин на мислене. Обичаме нашите взаимоотношения с клиентите ни и няма да променим нито една щриха по пътя си към върха на нашата бизнес сфера в България.

Този бранш, в който сме вече от няколко години, ние се опитваме да даваме абсолютно всичко от себе си, за да можем да продължаваме да се катерим с положителни оценки в мислите на нашите клиенти.

Те са доволни от това, че даваме и мило, и драго за тях и очевадно нямат проблеми с това, че понякога откровено заявяваме, че нямаме нужното решение. Това се случва, когато се опитваш да имаш всичко, но все нещо ти се изплъзва някъде по пътя.

Искаш да имаш всяко едно решение, което може да потрябва в даден момент, но в последния момент разбираш, че в момента не можеш да помогнеш. В такива моменти запазваме самообладание и започваме да търсим най-краткия път към успеха, а именно – да помогнем на клиента.

Заповядайте в нашето голямо семейство, за да може винаги да сме рамо до рамо в изпълнението на вашите задачи!

Може ли грунд за метал да се ползва за дърво?
Задължително ли е полагането на грунд преди боядисване с латекс?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: