Свещи, свещници и изкуствени цветя

Да си добър човек е лесно, да си търпелив – малко по-трудно, но не е елементарно като първото.

Да си смирен човек, обаче си е направо подвиг, особено ако говорим за ситуации, свързани с някаква динамичност, някакъв контрол над нещо, някакви ядове излязат на хоризонта и т.н.

Ние от Praktis.bg вярваме силно в идеята за наистина големи успехи в това да можем да предлагаме продукти от всякакви гами. Като започнем от отвертки, минем през бояджийски четки, та докато стигнем до свещи, свещници и изкуствени цветя.

Всякакви модели свещи, свещници и изкуствени цветя

Признаваме, че в началото си мислихме всичко това за далеч по-лесна задача, но изведнъж започнахме да виждаме колко трудно е да бъдеш съсредоточен по размери, по фигури, по накрайници и т.н.

Във всеки случай, имайте предвид, че далеч не е толкова лесно да бъдеш успешен в това което правиш, когато опира до свещи, свещници и изкуствени цветя. Те са претенциозни артикули, които изпитват вкуса на клиента.

Може да продавате и най-изящното производство на свещници, да сте снабдени с най-качествените свещи и да имате най-цветните изкуствени цветя, но в никакъв случай няма да можете да се представите добре ако клиентът ви няма вкус.

Praktis.bg – вярата в добрата стока

Понякога сме се замисляли дали не сме изчезващ вид търговци. Постоянно си мислим, че все нещо ни е сгрешено и се раздаваме за нищо.

За едната потребителска усмивка сякаш сме готови на всичко, а това всичко е някак си необятно. Да се раздаваш постоянно за някого е изморителна задача, но все пак това ни е работата – да помагаме, да можем, да знаем, да сме отзивчиви, да сме компетентни.

Все по-рядко виждаме хора, които да са доволни от поне един аспект на обслужването в България. Всеки се чуди как е станало така, че към него са се отнесли сякаш втора ръка, всеки се интересува защо точно той е бил пренебрегнат.

Именно това отсяване на клиентите е толкова противно явление, че ние сякаш се борим повече срещу това, отколкото срещу хората, които вредят на бизнеса.

Всъщност, в момента ни хрумна да ви споделим, че една от най-големите вреди за бизнеса в България е именно тази, че много клиенти вече избягват живия контакт заради недобросъвестни търговци.

Не обичаме този тип явления и няма да крием, че по никакъв начин не можем да противодействаме пряко, а засега можем просто да бъдем мълчаливи отстрани и да проявяваме търпение докато не станем достатъчно добри в работата си, за да изкажем своето мнение.

Пряко на въпроса дали вярваме в добрата стока – краткият отговор е просто положителен. Дългият вариант на отговор е свързан с това, че ние всекидневно се събуждаме с идеята да бъдем по-добрата си версия на вчера.

Това не е изморително, когато виждаш, че това, което правиш се оценява сериозно от хората. Приятно е да знаеш, че можеш да се справиш с проблемите на всички, да погълнеш всичко негативно и да вложиш усилията си в нещо повече от градивно.

Няма нищо лошо в това да знаеш, че някой, някъде просто има нуждата от теб, а ти имаш всичко необходимо, за да му помогнеш. Заповядайте и вие при нашето семейство, очакваме ви!

Често задавани въпроси за свещи, свещници и изкуствени цветя

Има ли парафин в ароматните ви свещи?
Изкуствените цветя съдържат ли коприна?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: