Дървен материал и плоскости

Дървото като една от първите „опитомени“ суровини от човечеството е може би останалата и до ден днешен най-желана такава.

Дървото, дори и в необработено състояние, си остава все така издръжливо, изглеждащо добре и не на последно място – устойчиво на времето дори при сериозни натоварвания.

Ако даден дървен материал или плоскост бъде обработена с подходящите материали, които са също толкова качествени и достъпни, то ние бихме могли да създадем едно на практика вечно изделие.

Ето защо всеки дърводелец е човек на изкуството. Да оформиш едно дърво в желана от теб форма, за да може да изпълнява точно определени функции е нещо, което не всеки може да извърши като процес.

Това е много труд, който ние в Praktis.bg ценим безбожно. Заради това ви представяме нашата категория, предназначена за професионални и средно напреднали хора, занимаващи се с дървото като материал.

С какъв дървен материал и плоскости разполагаме

В нашия онлайн магазин ние разполагаме с изключително голям и разнообразен асортимент. Това е благодарение на дългогодишния ни опит категорията за дървен материал и плоскости се разви до такава степен, че всеки човек може да намине и да намери онзи дървен материал - ПДЧ, OSB, шперплат, който му е нужен.

Това адски много помага и на нас, и на нашите потребители да повярваме едни в други, за да имаме едни здрави и сигурни взаимоотношения.

Обичаме онези клиенти, с които се ценим взаимно, защото в днешния свят на дървено, сурово отношение и плоски виждания, това е огромна рядкост.

Praktis.bg – добре дошли в оазиса на качеството

На вас като потребители, случвало ли ви се е да станете жертва на измама? Тук не визираме онзи вид финансови измами, при които плащаш пари за нещо, а насреща не получавате нищо в замяна?

Всъщност, това си е чисто престъпление, но ако трябва да сме акуратни, то първият случай, в който се плаща известна сума пари, а качеството на продукта не е на обещаното ниво, е доста по-неприятен.

Ето защо ние в лицето си на съвестен търговец никога не сме си позволявали да бъдем неуважителни към нашите клиенти до степен, в която да не им дадем точно онова качество, за което са заплатили.

За да нямате такива неприятни ситуации, то съвсем лесно е да ни откриете и да се отбиете в някой от нашите физически обекти или в онлайн магазина ни. На двете места сме лесно достъпни.

И на двете места ще можете бързо и лесно да откриете наш компетентен служител, който ще ви разведе из съответния щанд или категория.

Благодарение на неговата отзивчивост и запознатост с асортимента, вие ще можете лесно и бързо да се ориентирате и информирано да изберете сред огромното разнообразие от продукти.

Всеки човек има нуждата да бъде обгрижен – без значение дали е потребител или не. Това означава, че дори да не сте си купували нищо от нас, то вие можете просто да се отбиете за съвет при нас.

Това ще ни помогне да ви насочим възможно най-бързо, защото ще се запознаем скоропостижно с вашия конкретен проблем и случай. Обичаме да сме полезни за хората и заради това винаги се нагаждаме спрямо тях.

На база дългогодишния си опит сме се научили бързо да откриваме решенията. Заповядайте в нашето голямо семейство, за да преоткрием строителството заедно!

Често задавани въпроси за OSB, ПДЧ, шперплат и други дървени плоскости

Какво е OSB?
За какво се използва OSB?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: