Бетонобъркачки и миксери

Няма как да работиш ефективно, ако и един аспект от цялата организация на строителния процес не върви. Тук визираме еднородността на смесите, които първо се приготвят, а в последствие се нанасят тук и там.

В сферата със строителни материали се продават директно готови или инстантни смеси, които да спестят време и други ресурси на майсторите, но те често не вършат тази работа, за която са предвидени.

Заради това доста любители майстори се пренасочват към това сами да приготвят смесите (разбирайте, разбъркване, смесване и постигане на желаната еднородност). Това спомага доста за достигането на сантименталност в процеса по изграждането на новопостроеното.

Защо? Когато строителят вземе участие във всеки аспект от строежа това по някакъв начин рефлектира върху усещането му след това, когато всичко е готово.

В Praktis.bg имаме удоволствието и възможността да ви представим нашата невероятна колекция от бетонобъркачки и миксери. Това, което събрахме с времето е проверено и преминало през сериозни прецеждания и контрол на качеството.

Този контрол ни позволява да поддържаме едновременно и количество, и надеждност за стоките ни. Това ни радва изключително много, защото говори изключително добре за производителите.

Те правят все по-качествени и все повече неща. Благодарение на това, ние – търговците имаме възможността да предлагаме на своите клиенти възможно най-високото качество, каймака на артикулите.

Нашите клиенти са доволни, а това респективно ни донася щастие и на нас.

Как изглеждат бетонобъркачките и миксерите

Разлика между бетонобъркачка и миксер по принцип на работа почти не съществува. За миксера трябва да се спомене, че объркването между миксер за строителство и миксер за домакинство е възможно.

Не ги бъркайте и най-вече не си мислете, че бетонобъркачката ще свърши същото като онова, на което е способен миксерът. Използвайте двете по предназначение, а не по въображение.

С миксера имате малко повече мобилност, докато при бетонобъркачката за съжаление имаме статичност. При уреда с константно място имаме поставяне на сместа предварително и стартиране на програма.

С миксера можете директно да влезете в съда със сместа и да оперирате там. Това със сигурност би улеснило нещата в някакви ситуации.

Praktis.bg – проблемите пред търговските вериги

Една от най-големите пречки за развиването на устойчив бизнес в България е това, че клиентите доста често не се доверяват на своя търговец. Това е нещо, с което ние се борим всекидневно.

Никой не разбира, че няма как да бъдеш най-добрият в очите на някого, без той да те е допуснал до себе си и да е сигурен, че може да ти се довери. Редовно по всякакви начини и канали търговските вериги се опитват да убедят своите потребители, че те са правилният избор.

За нас подобно нещо няма – ние знаем, че сме възможно най-добрия и дори сме се превърнали в логичния избор. Всъщност, няма спор, че повечето от нашите служители са изключително компетентни в сфери, където останалите изпитват известни затруднения.

С годините този опит винаги е доказвал своята важност и е правил така, че да можем да се справим с всичко, което ни се е изпречило на пътя. Естествено, не е никак приятно да се изправиш сам срещу себе си и да победиш собствените си възгледи в името на напредъка и прогреса.

Често задавани въпроси за бетонобъркачки и миксери

Кои бъркалки за строителни разтвори са подходящи за гъсти смеси?
Какви са различните видове миксери за строителни смеси?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: