Врати и прозорци

Помните ли някои от най-емблематичните ни народни поговорки като например онази, в която се казва, че приживе един мъж трябва да построи къща, да посади дърво и да възпита дете? Е, мислим, че е повече от ясно за кое от трите неща ще се хванем, за да го разгледаме по-детайлно.

Това да построиш къща далеч не е нито евтин, нито бърз процес. Някои си мислят, че е елементарно да вдигнеш нещо от нулата, защото мислят само за крайния резултат.

Докато останат, обаче, само довършителните дейности като дизайн на интериора или сглобяването на мебелировката, има много вода да изтече и много неща да се направят. Ето защо не всеки си строи къща в 21-ви век, въпреки че в момента всеки желае да има „къщичка някъде“.

Сега, нека помислим кое е най-важното за една къща? Да е устойчива – да, от гледна точка на безопасност. Да е затворена отвсякъде – да, може да се каже, че се приближаваме бавно до темата на настоящото четиво.

Всъщност, най-важното е тя да се усеща като дом, иначе е просто постройка. Така стигаме до най-важното нещо – дограмата.

Как да изберем правилната дограма за дома

Дограма – всякаква, навсякъде, от всеки. Важното е, обаче да се замислим дали нашите врати и прозорци са точно такива, каквито трябва да бъдат.

Много малко хора знаят какво се изисква, за да избереш правилната дограма. Трябва да съобразите много добре колко шумно е около вашия дом, защото има всякакви пакети на изолация от външен шум.

Метеорологичните условия също имат малко или много влияние върху това, с което ще опаковате къщата си. Каквото и да ви е нужно, помнете, че в Praktis.bg можем да ви го дадем – имаме го.

Praktis.bg – мястото, където има всичко

Нашата политика се разминава с повечето вериги магазини, където се фокусират върху това да има малък асортимент, но пък да се претендира за неговото велико, неземно качество.

Е, заради това сме се съсредоточили върху това да имаме огромни физически обекти, които да побират невероятно дълбокото море от стоки и продукти за дома, градината и офиса.

Всъщност, няма как да пропуснем това, че при нас значението винаги е падало върху това клиентът да има право на избор. Това, което е по-важно дори и от този избор, е това той да бъде напълно информиран.

За да бъде клиентът информиран и да се чувства на място в един магазин, той трябва да може да се облегне на стабилно рамо, което да не го подведе в нито една ситуация, в която потребителят има конкретен въпрос.

Всяко запитване ни кара да вкараме в сила нашия индивидуален подход, за да разрешим случая качествено и напълно по стандартите на човека, който търси помощта. Няма как да дадеш най-доброто от себе си ако не знаеш причината за проблема.

Естествено, комуникацията с клиента не е нещо просто, въпреки че повечето от хората смятат обратното. Много години опит ни бяха нужни, за да разберем тънкостите на това как да накараме един потребител да се чувства наистина ценен.

Последното, с което искаме да завършим, е това, че ви очакваме в нашите физически обекти, както и в нашия онлайн магазин, където можете да се насладите и на промоционалните цени. Те са ключът към това да правим колкото се може повече клиенти наистина доволни.

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: