Врати

Сигурни сме, че почти на всеки, особено на жените, се е случвало да влезе в магазин за дома и да си хареса нещо, за да може да обнови и направи по-уютено мястото си за живеене. Е, сега сте в онлайн магазин, в който ще откриете всичко за вашето жилище. На Praktis.bg ще откриете всичко, което ви е необходимо - от най-малкия до най-големия детайл.

Също така сме сигурно, че сред нашите разнообразни предложения ще си харесате нови врати, които ще подобрят облика на вашето жилище. Вратата е онова, което ни отделя от външната среда и нейната смяна винаги е едно добро начало. Това води до поява на нов външен вид пред съседите. А ако един дом смени вратата си, той сякаш променя цялата си същност, лицето му, излъчването му е вече някак си различно. Обновяването не е никак страшно, а именно пътя към една по-модерна визия, защото както ние се развиваме, така и съвременият интериорен и ексинтериорен дизайн.

Както може би се сещате, има много видове врати и е напълно нормално да споменем всеки един, който ти предлагаме. Не се притеснявайте, защото ние сме тук да ви разведем из света на вратите и да ви помогнем да направите правилният избор, за да се чувствате комфортно и уютно във вашия дом.

Какви врати ще откриете?

Ние в Praktis.bg обичаме да казваме на хората, че предлагаме огромно разнообразие от врати, защото това е нещо, с което се гордеем. Причината е, че клиентът винаги е желаел да получава това, което иска директно от производителя. Е, преди време не бяхме това, което сме сега, но с минаването на известни години опит рязко започнахме да се радваме на всеки малък напредък. Сега можем да ви предложим интериорни и външни врати, които да са или метални или панелни.

Материалът винаги е имал значение, но няма страшно ако не е металната вратата, която искате да закупите. Ние получаваме гаранция директно от производителя, че това, което ви продаваме, наистина ще издържи сериозни нива на експлоатация. Но нека да си поговорим за изборът на врати – какво трябва да знаете и с какво да се съобразите.

При изборът на интериорни врати трябва да вземете предвид дизайна и материала. Изборът на вътрешна врата от масивно дърво предлага класическа и издържлива опция, а модели с куха сърцевина са по-достъпки и леки, като са подходящи за вътрешна употреба. За да сте сигурни, че вратата ще допълва вашия интериор и приляга идеално, уверете се, че сте взели точните размери, за да може касата за интериорна врата да пасне идеално. Решете дали искате интериорна врата, която се люлее навътре или навън въз основа на наличното пространство и оформлението на помещението.

За да допълните стила на вашето жилище не трябва да омаловажавате избора на входна врата. Изборът на правилната входна врата е от решаващо значение поради няколко причини. Входната врата е основната входна точка -  здравата, добре изработена врата повишава сигурността на вашия дом. Също така качествените врати осигуряват по-добра изолация, спомагат за поддържане на комфортна температура и намаляват разходите за енергия. При избор на вашата входна врата обърнете внимание на материала, който отговаря на вашите предпочитания, климатични условия и възможности за поддръжка. Търсете врати с подсилени сърцевини, качествени брави и резета за повишена сигурност.

Входната врата е критичен компонент от функционалността, сигурността и естетиката на вашия дом. Изборът на качествена входна врата не само подобрява външния вид на вашия дом, но също така има положителен ефект върху вътрешната среда, като я прави по-удобна, сигурна и визуално привлекателна.

И нека не спираме до тук, защото изборът на външна врата също е изключително важен както тези, които засегнахме по-нагоре. Външната врата трябва да бъде изключително здрава и да се връзва с цялостния дизайн на вашия дом. Може да се спрете на стоманени модели, защото те предлагат сигурност и издържливост. Външните врати, изработени от фибростъкло, са един добър избор, заради ниската поддръжка и енергийната ефективност. Искаме да обърнем специално внимание на красивите врати от масивно дърво – класически и естетичен избор. Ако избирате този модерен вариант, имайте предвид, че тези модели изискват по-голяма поддръжка за разлика от вратите, които вече разгледахме.

Колкото е важна вратата, толкова и нейния перваз. Качественият праг играе решаваща роля за функционалността и естетиката на една врата. Добрият праг на вратата помага за предотвратяване на навлизането на вода, течения и други външни елементи във вашия дом или сграда. Това е особено важно за външните врати, тъй като помага да се създаде бариера, устойчива на атмосферни влияния и поддържа вашето вътрешно пространство сухо и удобно. Също така первазите на вратите допринасят за цялостната енергийна ефективност на сградата, като предотвратяват изтичането на въздух. Добре проектираният праг на вратата с подходящо уплътнение минимизира обмяната на вътрешен и външен въздух, като спомага за поддържането на постоянна и комфортна температура вътре, което може да доведе до спестяване на енергия.

А знаете ли, че качествените прагове на вратите често са проектирани с мисъл за ниска поддръжка? Да, точно така, те са устойчиви на гниене, корозия и други форми на влошаване, което намалява необходимостта от честа поддръжка и поддръжка.

Praktis.bg – мястото, на което ще намерите всичко

Няма хора, които да са безгрешни. Когато встъпвахме на пазара за строителни материали в България, ние знаехме, че ще е много трудно.

Конкуренцията, която борихме през цялото това време, ни караше да ставаме още по-силни и по-силни в действията и мисълта си към клиента. Вече гледаме потребителя като равен, караме го да се чувства повече от добре в нашата компания.

Заповядайте в нашите физически магазини или постете и онлайн местенцето, на което ще намерите всичките ни достъпни предложения. Намерете всичко, което ви е необходимо за вашия мечтан дом и се насалдете на процеса с нашите консултанти, които ще го улеснят и направят по-приятен.

Често задавани въпроси за врати

Кой е най-сигурният материал за входна врата?
Кой цвят е подходящ за интериорна врата?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: