Детска стая

Детската стая е онова кътче от дома, при обзавеждането на което влагаме внимание, прецизност и отношение. Това е пространството, което нашите деца ще обитават. Важно е да бъде обзаведено така, че те да се чувстват комфортно и защитени там.

Имаме решения за всяко търсене. Няма значение дали сте родител на момченце или момиченце, то в готовност сме да ви предложим функционално интериорно обзавеждане на изключително добра цена.

Какво обзавеждане за детска стая ви предлагаме

В каталога ни ще попаднете на всичко от А до Я, свързано с обзавеждането на стаята на вашето дете. Знаете, че секцията, както и единичните шкафове са фундамент за това помещение. Те служат за съхранение на дрехите и всички останали принадлежности на малчуганите.

Селектирали сме не просто висок клас гардероби и шкафчета, но и такива, чиито механизми няма да застрашат безопасността на вашите съкровища.

Отварянето и затварянето на вратичките е лесно и приятно. Повечето са с плавни механизми, предпазващи обзавеждането от амортизация. Знаем, че децата не винаги са внимателни, затова сме се погрижили мебелите в тяхната стая да бъдат устойчиви.

Бюрото е също толкова важно, колкото и самият гардероб. Там момченцата и момиченцата се отдават на творчески дейности, пишат домашни и т.н. Моделите, които ще откриете тук, са семпли и с изчистена визия. Позволяват да ги декорирате, според вкуса на вашето дете.

Табуретките са онзи артикул, успяващ да прикове погледите на родители и деца. Някои от предложенията са с изрисувани анимационни герои и се превръщат в перфектната изненада за мъничетата.

Други са под формата на домашни животни и са тапицирани с мек материал, наподобяващ косместата им покривка.

Те не просто служат за съхранение на вещи, но и се превръщат в декоративен елемент за детската стая. Изключително функционални са, защото имат няколко предназначения.

Отделно от това децата се чувстват много по-уютно и спокойни, когато в помещението присъстват животни и любимци от детските анимационни филми.

С какво да се съобразим при избора на обзавеждане

Важно е най-напред да помислите в какъв стил да обзаведете стаята на вашето дете. Добрата новина е, че на пазара се предлагат изключително модерни, стабилни, качествени и функционални мебели.

Можете да избирате измежду тях и да превърнете пространството в магическо кътче за любимия наследник.

За предпочитане е мебелите, които купувате, да бъдат изработени от един и същи материал. Така няма да се получи преплитане на стилове и помещението ще изглежда наистина завършено, уютно и комфортно.

За да придадете онзи финален щрих, можете да прибавете цветна мебел, контрастираща с нюансите на стените. Винаги можете да развихрите въображение и да зарадвате мъничето си.

Защо Praktis.bg е правилният избор за вашата детска стая

От край време се стремим да предложим на потребителя най-качествените мебели. Осигуряваме ви достъп до функционални решения, с които да обзаведете детската стая на малки и пораснали момчета и момичета.

Имаме готови решения, задоволяващи всяко търсене. Работим в пряко сътрудничество с доказани производители. Това ни позволява да гарантираме в качеството на нашето обзавеждане.

Опитни и квалифицирани служители ще ви съветват и консултират, ако имате нужда от това. Знаем, че обзавеждането на стаята за дете е продължителен процес, изискващ да помислите най-вече върху функционалността и визията.

Предлагаме ви най-качествените мебелни решения, осигуряващи безграничен комфорт на децата!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: