Детска стая

Детската стая е онова кътче от дома, при обзавеждането на което влагаме внимание, прецизност и отношение. Това е пространството, което нашите деца ще обитават. Важно е да бъде обзаведено така, че те да се чувстват комфортно и защитени там.

Имаме решения за всяко търсене. Няма значение дали сте родител на момченце или момиченце, то в готовност сме да ви предложим функционално интериорно обзавеждане на изключително добра цена.

Какво обзавеждане за детска стая ви предлагаме

В каталога ни ще попаднете на всичко от А до Я, свързано с обзавеждането на стаята на вашето дете. Знаете, че секцията, както и единичните шкафове са фундамент за това помещение. Те служат за съхранение на дрехите и всички останали принадлежности на малчуганите.

Селектирали сме не просто висок клас гардероби и шкафчета, но и такива, чиито механизми няма да застрашат безопасността на вашите съкровища.

Отварянето и затварянето на вратичките е лесно и приятно. Повечето са с плавни механизми, предпазващи обзавеждането от амортизация. Знаем, че децата не винаги са внимателни, затова сме се погрижили мебелите в тяхната стая да бъдат устойчиви.

Бюрото е също толкова важно, колкото и самият гардероб. Там момченцата и момиченцата се отдават на творчески дейности, пишат домашни и т.н. Моделите, които ще откриете тук, са семпли и с изчистена визия. Позволяват да ги декорирате, според вкуса на вашето дете.

Детските легла също са важен елемент от детската стая. Но табуретките са онзи артикул, успяващ да прикове погледите на родители и деца. Някои от предложенията са с изрисувани анимационни герои и се превръщат в перфектната изненада за мъничетата.

Други са под формата на домашни животни и са тапицирани с мек материал, наподобяващ косместата им покривка.

Те не просто служат за съхранение на вещи, но и се превръщат в декоративен елемент за детската стая. Изключително функционални са, защото имат няколко предназначения.

Отделно от това децата се чувстват много по-уютно и спокойни, когато в помещението присъстват животни и любимци от детските анимационни филми.

С какво да се съобразим при избора на обзавеждане

Важно е най-напред да помислите в какъв стил да обзаведете стаята на вашето дете. Добрата новина е, че на пазара се предлагат изключително модерни, стабилни, качествени и функционални мебели.

Можете да избирате измежду тях и да превърнете пространството в магическо кътче за любимия наследник.

За предпочитане е мебелите, които купувате, да бъдат изработени от един и същи материал. Така няма да се получи преплитане на стилове и помещението ще изглежда наистина завършено, уютно и комфортно.

За да придадете онзи финален щрих, можете да прибавете цветна мебел, контрастираща с нюансите на стените. Винаги можете да развихрите въображение и да зарадвате мъничето си.

Защо Praktis.bg е правилният избор за вашата детска стая

От край време се стремим да предложим на потребителя най-качествените мебели. Осигуряваме ви достъп до функционални решения, с които да обзаведете детската стая на малки и пораснали момчета и момичета.

Имаме готови решения, задоволяващи всяко търсене. Работим в пряко сътрудничество с доказани производители. Това ни позволява да гарантираме в качеството на нашето обзавеждане.

Опитни и квалифицирани служители ще ви съветват и консултират, ако имате нужда от това. Знаем, че обзавеждането на стаята за дете е продължителен процес, изискващ да помислите най-вече върху функционалността и визията.

Предлагаме ви най-качествените мебелни решения, осигуряващи безграничен комфорт на децата!

Често задавани въпроси за обзавеждане и мебели за детска стая

Как да организирам пространството за игра в детската стая?
Какви цветове да избера за детската стая?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: