Градина

Кое носи най-голямо спокойствие на хората в днешно време? Замисляли ли сте се какво би било ако си имате своя собствена градинка, някъде там, закътана сред хълмове и полянки?

Няма ли да е уникално човек да разполага със свое местенце, на което да си отдъхва тогава, когато градският трафик го притисне и предизвика в него неистова умора? Да, би било прекрасно и знаем, че това най-вероятно е и вашата мечта.

Ние в Praktis.bg знаем от какво имат нужда най-голямата част от клиентите ни и заради това сме се заредили с всичко онова, което вашата градина без съмнение ще хареса много. Е, заповядайте в нашата категория, характеризираща се с огромно разнообразие.

Какъв е асортиментът ни за вашата градина

Категорията ни градина, намираща се в онлайн магазина ни, е събрала в себе си някои от най-качествените уреди, инструменти и аксесоари. Както навсякъде другаде в онлайн каталога ни, ние сме подбрали най-устойчивото от наши и чужди производители.

Всеки един артикул е минал проверка за контрол на качеството, която да гарантира неговата пълна изправност и най-вече безопасност при употреба от страна на клиента. Именно това е нещото, което ни е издигнало в очите на клиентите ни и вече с години наред оправдаваме тяхното доверие.

Естествено, не сме добри единствено в предлагането на аксесоари за градина. Посетете нашия онлайн магазин или се отбийте в някой от физическите ни обекти, за да намерите всичко онова, от което имате нужда.

Там ви очакват и съветите на нашите компетентни служители, така че бъдете сигурни, че ще сте в сигурни ръце.

Praktis.bg – вашият партньор навсякъде в дома

Каквото и да правите вкъщи, в градината или в офиса, ние можем да ви помогнем. Да, напълно наясно сме, че започваме доста гръмко още от първото изречение в заключителната част на настоящото четиво.

Трябва, обаче да сте се убедили вече, че ние не си играем с клиента, когато става дума за неща като информиран избор, осигуряване на разнообразие и най-важното – грижа за потребителя. Да се хванем за последното – грижата, която за нас е може би най-основополагащ фактор, когато говорим за спойка в отношенията между потребител и търговец.

Грижовното отношение от търговската верига към клиента се забелязва все по-рядко в днешно време. Днес на мода са бързите покупко-продажби, бързите опити за взимане на парите от страна на търговеца и без особен фокус върху качеството ѝ, стоката да бъде продадена неусетно.

Е, според нас това е основното нещо, което пречи на правилното развитие на пазара за строителни материали и и аксесоари в България. Това е основното нещо, което пречи и на бизнеса като цяло – заради тези доводи, които изложихме, ние се противим толкова много на този метод на продажби.

Ето защо всеки ден ставаме с идеята да променим действителността и да се опитваме да внушаваме на клиентите си, че има и търговски вериги, които изповядват други политики. Ние няма да променим възгледите си каквото и да става, защото това означава да променим себе си.

За нас това е равносилно на предателство спрямо най-лоялните ни клиенти, които освен, че харесват начина, по който работим, ни виждат и като основен партньор във всеки аспект от домакинството си.

Нека остане така, нека строителството е в покой докато сме на българската бизнес сцена. Станете част от нашето семейство, за да вървим заедно напред!

Често задавани въпроси за двор и градина

Кои са най-купуваните инструменти за градина?
Ръчни или електрически инструменти са за предпочитане?
Предлагате ли поддръжка на закупени от вас инструменти?
Защо да пазарувам от Praktis.bg?
Изпълнявате ли поръчки на едро?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: