Градина

Градина

Кое носи най-голямо спокойствие на хората в днешно време? Замисляли ли сте се какво би било ако си имате своя собствена градинка, някъде там, закътана сред хълмове и полянки?

Няма ли да е уникално човек да разполага със свое местенце, на което да си отдъхва тогава, когато градският трафик го притисне и предизвика в него неистова умора? Да, би било прекрасно и знаем, че това най-вероятно е и вашата мечта.

Ние в Praktis.bg знаем от какво имат нужда най-голямата част от клиентите ни и заради това сме се заредили с всичко онова, което вашата градина без съмнение ще хареса много. Е, заповядайте в нашата категория, характеризираща се с огромно разнообразие.

Какъв е асортиментът ни за вашата градина

Категорията ни градина, намираща се в онлайн магазина ни, е събрала в себе си някои от най-качествените уреди, инструменти и аксесоари. Както навсякъде другаде в онлайн каталога ни, ние сме подбрали най-устойчивото от наши и чужди производители.

Всеки един артикул е минал проверка за контрол на качеството, която да гарантира неговата пълна изправност и най-вече безопасност при употреба от страна на клиента. Именно това е нещото, което ни е издигнало в очите на клиентите ни и вече с години наред оправдаваме тяхното доверие.

Естествено, не сме добри единствено в предлагането на аксесоари за градина. Посетете нашия онлайн магазин или се отбийте в някой от физическите ни обекти, за да намерите всичко онова, от което имате нужда.

Там ви очакват и съветите на нашите компетентни служители, така че бъдете сигурни, че ще сте в сигурни ръце.

Praktis.bg – вашият партньор навсякъде в дома

Каквото и да правите вкъщи, в градината или в офиса, ние можем да ви помогнем. Да, напълно наясно сме, че започваме доста гръмко още от първото изречение в заключителната част на настоящото четиво.

Трябва, обаче да сте се убедили вече, че ние не си играем с клиента, когато става дума за неща като информиран избор, осигуряване на разнообразие и най-важното – грижа за потребителя. Да се хванем за последното – грижата, която за нас е може би най-основополагащ фактор, когато говорим за спойка в отношенията между потребител и търговец.

Грижовното отношение от търговската верига към клиента се забелязва все по-рядко в днешно време. Днес на мода са бързите покупко-продажби, бързите опити за взимане на парите от страна на търговеца и без особен фокус върху качеството ѝ, стоката да бъде продадена неусетно.

Е, според нас това е основното нещо, което пречи на правилното развитие на пазара за строителни материали и и аксесоари в България. Това е основното нещо, което пречи и на бизнеса като цяло – заради тези доводи, които изложихме, ние се противим толкова много на този метод на продажби.

Ето защо всеки ден ставаме с идеята да променим действителността и да се опитваме да внушаваме на клиентите си, че има и търговски вериги, които изповядват други политики. Ние няма да променим възгледите си каквото и да става, защото това означава да променим себе си.

За нас това е равносилно на предателство спрямо най-лоялните ни клиенти, които освен, че харесват начина, по който работим, ни виждат и като основен партньор във всеки аспект от домакинството си.

Нека остане така, нека строителството е в покой докато сме на българската бизнес сцена. Станете част от нашето семейство, за да вървим заедно напред!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: