Подови и стенни покрития

Подовите и стенни покрития са важна част от обзавеждането на дома. На пазара се предлагат разнообразни материали и облицовки, предназначени за обновяване на дома ви.

Важно е вашите подови и стенни покрития освен да са красива част от интериора, да изпълняват важни функционални роли. Те запазват топлината и уюта в една стая, всеки от видовете, които можете да намерите е предназначен за различни помещения и цели.

Правилният избор на външния вид, материала, качествата и функционалностите на тези покрия е ключов момент за цялостния стил, топлина и усещане в едно помещение.

Какви видове подови и стенни покрития може на намерите в Praktis.bg

Тъй като подовите и стенни покрия са основна част на интериора, с години търпят все по-голямо развитие. Появяват се нови материали, цветове, нови функционални качества. Може да намерите както практични и удобни, така и супер луксозни материали, изискващи специфична поддръжка.

Каквото и да търсите, при нас ще намерите голямо разнообразие от качествени продукти, подходящи за всеки вкус и всеки стил.

Част от голямото разнообразие от подови и стенни покрития, които ще откриете при нас:

  • Плочки

Плочките са универсално, практично, здраво и лесно за поддържане подово и стенно покритие, подходящо за облицовка на различни стаи. При нас ще откриете богата гама от този така търсен продукт, предлагаме гранитогрес, плочки за баня и теракота, налични в различни цветове, големина, форма и детайли.

  • Ламиниран паркет

Продукт, успешно имитиращ дърво и предпочитан за обзавеждане на холове, спални и детски стаи. Ламината е издръжлив, функционален и устойчив на драскотини и замърсявания. Монтира се и се поддържа лесно и впечатлява с красивия си външен вид. Наличен е в множество цветове.

  • Винилова настилка

Интересът към този вид настилка е все по-засилен, благодарение на множеството и предимства. Продуктите имат високо качество, водоустойчиви са и се монтират и демонтират лесно и бързо. Настилката от винил е подходящо допълнение към интериора на всяка стая, поддържащо се лесно и налично в множество цветове.

  • Балатуми

Достъпна и евтина настилка, която се поддържа изключително лесно. При нас ще намерите различни категории балатумибитови, полукомерсиални и комерсиални, различаващи се с дебелината и предназначението си за различни видове пространства.

Защо да закупите подова или стенна настилка от Praktis.bg

В Praktis.bg освен че ще намерите голямо разнообразие от продукти, ще останете впечатлени от високото качество, красивите детайли и достъпните цени, които всеки един продукт предлага.

Ние внимателно избираме и селектираме всеки наш продукт, така че да отговори на всички нужди и желания на клиентите ни.

Можете да поръчате нашите продукти от сайта ни или да ни поветите във физическия ни магазин. Доверете се на качеството и закупете желания продукт още сега!

Често задавани въпроси за подови и стенни покрития

Каква е дълготрайността на подовите и стенни покрития?
Как е почистват подовите и стенни покрития?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: