Стенни облицовки

Добрата новина е, че днес всеки един от нас има възможност с малко средства да превърне дома си в желаното място за живеене.

Ние от Praktis.bg насърчаваме амбициозните хора, стремящи се към максимализъм, като им предлагаме изгодни решения, отговарящи на тяхното индивидуално търсене.

Създадохме за вас категория, в която успяхме да поместим богато разнообразие от стенни облицовки. Всички те са прецизно селектирани, така че гарантирано да задоволят вкусовете ви.

Благодарение на материала, чието боравенето прилича повече на детска игра, можете да превърнете всяко вътрешно или външно помещение в безкрайна красота.

Ние ви осигуряваме достъп до една същинска палитра от ламперия и стенни облицовки, където ще станете свидетели на имитация на дърво, камък, тухла и други.

Различните цветове шарки и текстури позволяват да развихрите въображението си и да превърнете най-безличното помещение в същински оазис.

Какви стенни облицовки ще откриете при нас

Разполагате с възможността да си закупите точно онази стенна облицовка, за която от дълго време сте били в търсене. Не малка част от предложенията ни са самозалепващи се и при поставянето им не се изисква нищо повече от добра прецизност.

Трябва да бъдете максимално концентрирани, докато поставяте отделните елементи върху стената. Можете предварително да се консултирате с експертите ни, за да не срещате затруднение по време на монтажа.

Изберете модел, който най-много ви допада. Предложенията, имитиращи камък или тухла, са едни от най-харесваните. Те внасят безкомпромисен уют във всяко помещение. Подходящи са за обзавеждането на дневна, хол, спалня, детска стая, трапезария, кухня, баня, тоалетна или други.

Разбира се, те притежават не малко качества, за които все още не сме споменали. Поставени на мястото си, са в готовност да намалят значително шума. Имат и топлоизолационни свойства, които също не бива да подценяваме.

Имате възможност да инвестирате и в по-висок клас модели, които са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. С тях можете да декорирате фасадата на всяка една сграда и да я превърнете в същински шедьовър, приковаващ погледите право към себе си.

Важните моменти при избор и монтаж

Облицовките, както става ясно, са широко разпространени. Съвременният инвеститор често залага на тях, тъй като са изгодно решения, вписващо се в бюджета на повечето хора.

С малко средства можете да получите несравнимо ефектно, стилно и изящно помещение, в което с удоволствие да прекарвате дните си.

Когато избирате подходяща облицовка, не забравяйте предварително да измерите площта, върху която предстои да бъде поставена. Винаги купувайте малко повече материал от необходимото, за да се презастраховате по време на самия ремонт.

В бъдеще лесно ще можете да намерите предназначение на остатъчните материали, в случай че не желаете да ги изхвърляте.

Монтирането е лесно, бързо и приятно. Не се изисква да имате предварителна подготовка. Не е нужно да плащате за услугите на професионалисти.

Praktis.bg и защо да заложите на сигурното

Винаги сме в готовност да ви предложим най-актуалните модели стенни облицовки, появили се на пазара. Качеството е фундамент, към който се придържаме. То прозира през всеки от продуктите, намерили си място в тази категория.

За нас доволният клиент е най-голямата ни награда. Съумяваме да ви предложим рентабилни решения, свързани с обзавеждането на домовете ви. С нас нещата се случват несравнимо приятно.

Изборът на стенни облицовки от онлайн магазина гарантира постигане на мечтания интериор или екстериор!

Често задавани въпроси за стенни облицовки

Какви са различните видове стенни облицовки?
Къде е подходящо да се инсталират стенните облицовки?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: