Моноблокове

Съвременното решение на най-разпространените тоалетни чинии са моноблоковете. Това обзавеждане не само е практично, удобно и функционално, но и ви подсигурява отлична хигиена – нещо, от което се интересуват по-голямата част от потребителите.

През последните няколко десетилетия моноблоковете са предпочитани, заради лесния си монтаж и икономията на изразходваната вода. Най-общо казано, това е тоалетна и казанче в едно. Днес на пазара имате възможността да се сблъскате наистина с най-разнообразни модели, сред които да избирате.

Всички те се отличават един от друг, спрямо форма, дизайн, функции, цвят, материал, размер, производител, цена. При покупка от ключова важност е да се съобразите с наличното пространство в мокрото помещение.

Какво да знаем при избора на моноблокове

Избирайки моноблокове при обзавеждането на вашата баня или тоалетна, то най-напред трябва да сте си отделили бюджет или да сте фиксирали рамка, в която да се поберете.

Разбира се, потребителят трябва да внимава за някои особености и характеристики, като:

  • Форма;
  • Вместимост;
  • Вид оттичане;
  • Цена;
  • Размер.

Ако сте се насочили към по-висок клас творения, то можете да избирате сред модели, представляващи тоалетна чиния и биде. Съществуват и такива предложения, при които падането на капака е с механизъм, който забавя това.

Средният клас модели обикновено не се предлагат в комплект с биде, но това по никакъв начин не рефлектира върху качеството им. Купувайки подходящи моноблокове, не пропускайте да се съобразите с цялостния дизайн на вашата баня.

Изберете формата, съобразно останалата част от обзавеждането. Същото правило важи и при избора на цвят. От значение е и вместимостта на самото казанче. Що се отнася до това дали да изберете модел със задно или долно оттичане, това зависи от самите условия.

Моноблоковете със задно оттичане се свързват директно към канализацията. Изводът на моделите с долно оттичане позволява монтаж навсякъде, където вие прецените, че е удачно.

Това обзавеждане за баня изглежда някак елементарно на пръв поглед, но в действителност изобщо не е така. Нужно е да помислите върху редица специфики, както и това дали да разполагате с двустепенен бутон. С него можете сами да определите количеството вода, което да използвате при почистването на самата тоалетна чиния.

Двустепенните механизми са далеч по-добра алтернатива от останалите. С тях не просто ще улесните задълженията си, свързани с чистенето, но и ще си подсигурите хигиената, от която се нуждаете. Освен това ползването им е пряко свързано с икономия на вода и пестене на средства.

Капаците са също част от моноблоковете и те се явяват като онзи завършващ елемент, определящ цялостния им облик. Ултра тънките модели са едни от най-предпочитаните, заради това, че придават изтънченост и стилна визия на всяко мокро помещение.

Ако решите да заложите на седалките с плавно падане, то ще избегнете онзи неприятен шум, който се чува при затварянето на капака. Надеждността на тези системи е изпитана, а монтирането им не отнема почти никакво време.

Защо да изберете нашият онлайн магазин

Превърнете банята си в една истински завършена визия. Ние от Praktis.bg ви предлагаме решението, от което се нуждаете.

Успяваме да задоволим изискванията дори на най-претенциозните си потребители. Ние знаем как да допринесем за уюта, комфорта и функционалността във вашите домове.

Какво е моноблок и какви са неговите предимства?
По-стабилни ли са моноблоковете в сравнение с другите тоалетни?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: