Винарство и консервиране

В нашия сайт и магазини нямаме единствено и само строителни материали и аксесоари за дома и офиса. Ако досега сте останали само с това впечатление, бързо излезте от тази матрица и променете мнението си за нас, защото това не граничи с истината, която всъщност важи.

Ако трябва да бъдем максимално акуратни, ние продаваме всичко за адекватното протичане на ежедневието на активния човек, поел живота си в свои ръце. Обичаме да ни пишат или да ни се обаждат доволни клиенти и да ни окуражават, че това, което правим, е нещо в правилната посока.

Това ни кара да се чувстваме невероятно добре, защото Praktis.bg е създаден именно заради това – да радва хората и да ги дарява с решения за всеки един момент от живота им. Заедно с всички останали категории, които радват клиентите ни, ние разполагаме и с някои по-нестандартни.

Няма майстор, който да не обича да си попийва или поне да пробва различни вкусове на домашен алкохол. Какво е строителството без бутилка от любимата бира?

Българинът обожава да си прави всичко сам и от десетилетия се е потопил в изкуството да прави домашни алкохолни напитки. Понеже виното е една видна гордост на народа ни, ние сме се адаптирали и към това.

Какво ще намерите в раздела за винарство и консервиране

В нашия раздел за винарство и консервиране вие ще получите достъп до едни от най-разпространените инструменти, които българинът използва, откакто се помни. Някои поколения са закърмени с неща като затварачка за буркани, например.

Във „Винарство и консервиране“ сме отделили специално внимание на плодовата ферментирала гроздова напитка. Ще намерите цялото необходимо оборудване, което ви е необходимо, за да създадете неповторимо вино, на което ще завидят всички, седнали на вашата трапеза.

Ще намерите съдове за съхранения като дамаджана, ще откриете и различни бидони, в които се съхранява материалът, който в един момент се превръща във виното, което всички обичаме.

Praktis.bg – на нашите рафтове са вашите желания

Всеки един ден всеки един член от нашето голямо семейство става с мисълта, че днес неговата работа ще доведе до едно по-добро и слънчево „утре“. Никога от момента, в който учредихме семейството си, не сме поглеждали към „вчера“, защото там стоят грешките, които сме поправили.

Как успяхме да натрупаме толкова опит за толкова кратко време? Истината е, че вие – нашите клиенти сте наш скрит фактор.

Благодарение на всяка ваша градивна критика, ние сме достигнали до нивото, на което се намираме днес. Благодарни сме за всички обратни връзки, които сте ни изпращали и въз основа на които успяхме да се съберем и да опитваме и пак, и пак.

Този метод на работа някак си непринудено създаде една общност, на която и до ден днешен вярваме безрезервно. Доверяваме ви се, защото вие виждате нещата отстрани, пазарувате от нас винаги, когато ви трябва нещо и знаете къде са нашите пропуски – неща, които ние колкото и да искаме, не можем да видим и разберем.

Повече нямаме какво да кажем, освен да апелираме към всеки, който иска да достигне перфектния баланс между цена и качество, да заповяда на мястото, където това може да се случи.

В нашите физически обекти или в онлайн магазина ни - няма значение, всичко е част от голямото ни семейство.

Често задавани въпроси за винарство и консервиране

Необходимо ли е да имате мелачка за грозде?
Какво трябва да знаем при производството на домашно вино?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: