Бурета и съдове за вино

Търсите качествени бурета и съдове за вино на изгодни цени? Едва ли ще ви изненадаме с това, но да, в Praktis.bg предлагаме и такъв продуктов асортимент. Добре дошъл в категорията със съдове за вино, в която ще намерите всички необходими пособия за съхранение на готовия продукт в идеалната среда за неговото благородно и ароматно отлежаване.

Какви продукти ще намерите в категорията бурета и съдове за вино

В тази категория се стараем да поддържаме достатъчно богата колекция от винарски съдове, които да могат да отговорят на всяка нужда и всяко изискване на опитния или тепърва прохождащия винар.

В нея ще намерите както големи бъчви и бурета, които ще ви свършат перфектна работа за обслужване на дейността ви като производител и търговец на вино, така и по-малки варианти като бутилки и дамаджани за онези от вас, които предпочитат да произвеждат вино само за лична консумация.

Освен това тук поместваме и някои допълнителни принадлежности, които да ви послужат за целите на винопроизводство като ферментатори (водни клапи за безшумно ферментиране), въздушни камери за плаващи или перфорирани капаци, помпи за капаци, кранове за източване, защитни капаци за съдове за вино, здрави метални поставки за съдовете и др. Тук ще намерите и сода за бъчви, за поддържане на перфектна хигиена на буретата.

Отличителни характеристики на нашите бурета и съдове за вино

С какво се отличаваме? С това, че предлагаме наистина качествени решения, които са на действително изгодни цени. Идеята ни е да снабдяваме българския пазар с продукти, които предлагат перфектно съотношение между качество и цена, защото знаем, че точно това търси всеки прагматичен потребител.

Тук ще намерите масивни здрави устойчиви и функционални дървени бъчви за вино в най-различни предпочитани размери – 280 л, 180 л, 150 л, 100 л, 80 л, 50 л, 40 л, 25 л, 23 л и др. Към тях са включени и подходящ капак, UV стабилизация, вентил и добро уплътнение. Предлагаме както традиционни тъмни дървени бъчви, така и светли букови бурета за вино.

Следва да имате предвид, че когато използвате съвсем нов дървен съд за вино, най-добре е преди употребата му по същество, да го напълните със студена вода, която да остане в съда от 2 до 4 денонощия. Също така е препоръчително буретата и бъчвите да се съхраняват в тъмни помещения с температура, непревишаваща 18°C

В магазина ни може да намерите и стъклени дамаджани в различни размери и вместимости (54 л, 34 л, 25 л, 20 л, 10 л, 5 л), както и стъклени дамаджани обвити с пластмасови обвивки. Също така предлагаме и качествени бутилки за вино.

Търсите да закупите буре, бъчва или бидон за вино с добра дълготрайност и на изгодна цена? Praktis.bg е вашето място, защото тук разбираме от винарство и консервиране.

Често задавани въпроси за бурета и съдове за вино

Стъклени дамаджани или бъчви да изберете за съхранение на вино?
Как да поддържате контейнерите за вино?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: