Мебели за баня

Според някои банята е най-важното помещение в един дом. Факт е, че за много хора то е храм на уединението, спокойствието и комфорта. Всеки от нас знае какво е чувството да е влезеш в стара и неподдържана баня, и какво е чувството да влезеш в нова и добре обзаведена баня…

Един от най-важните елементи при обзавеждането са мебелите – те до голяма степен ще определят облика на вашето мокро помещение и ще му вдъхнат живот. Ето защо изборът на мебели за баня е не по-малко ключов от избора на мебели за останалите помещения в дома.

Благодарение на свободната търговия и откритите граници в днешно време на пазара в България се продават какви ли не продукти, много от които със съмнително качество. За да не оставяте нищо на случайността ви препоръчваме да се обръщате само към проверени и доказани във времето магазини, които предлагат продукти от висок клас, какъвто е онлайн магазинът на Praktis.bg.

Какви мебели за баня предлагаме в нашия магазин

Потребителят може да избира само тогава, когато му е предоставена възможността за избор. Ето защо в нашите магазини залагаме на разнообразието като фактор, който считаме, че помага на потребителя да сравни и да избере най-добрия за себе си артикул.

В Praktis.bg основно акцентираме върху няколко продуктови категории в нишата с мебели за баня и те включват:

  • Горни шкафове – често се комбинират с огледала и LED осветление. Поставят се върху мивката;
  • Долни шкафове – подходящи за съхранение на тоалетни принадлежности и препарати; Поставят се под мивката;
  • Огледала за баня – може би най-задължителната мебел за баня. Поставя се задължително над мивката;
  • Душ кабини и паравани – за тези, които не са привърженици на ваните, душ кабините са най-добрата алтернатива. Предлагаме различни по форма душ кабини, като имаме и хидромасажни модели;
  • Вани – ако горещата вана с вода е вашият начин да релаксирате, това е изборът за вас;
  • Лири – различни модели лири с допълнителни функционалности.

Ако се интересувате от конкретен продукт, може да разгледате и нашите подкатегории, в които има голям избор на страхотни цени.

Мебели за баня в комплект или поотделно?

Ако правите ново обзавеждане на банята си, най-вероятно търсите комплект мебели за баня. В същото време, може да имате нужда от просто отделна мебел и тогава е важно да имате избор от качествени продукти.

Изборът на мебели следва да се диктува изцяло от нуждите на помещението, както и от личните предпочитания, които отделните клиенти имат.

Praktis.bg – сигурният избор за банята

В нашия онлайн магазин се предлагат великолепни аксесоари и принадлежности за баня на едни от най-доказаните производители у нас и в Европа. Както и сами ще имате възможността да се убедите Praktis е мястото, в което добрата цена среща високото качество, за да ви предложат най-доброто на пазара.

Избирайки си мебели за баня от нашия магазин вие залагате на опита и професионализма, които ние от Praktis.bg гарантираме. Създайте мечтаната си баня и си осигурете място, в което може да получите уединението и комфорта, който заслужавате.

Разгледайте страхотните ни оферти и поръчайте още днес –останалото оставете на нас!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: