Огледала за баня

Замисляли ли сте се някога как всъщност би изглеждала банята, ако в нея липсваше един от задължителните аксесоари, а именно огледалото?!

Недопустимо е да лишим мокрото помещение от това стъклено творение, отражение на нашата външност.

Освен, че е прието в банята да присъства огледало, тази мебел допринася и за поддържането на личната хигиена.

Огледалата са едни от най-разпространените мебели за баня. Много от новодомците и хората, отдали се на обзавеждане на мокрото помещение, избират с прецизност и удоволствие огледалото, което възнамеряват да поставят на ключово и видно място.

Кои са основните видове огледала за баня

Както и сами можете да предположите, на пазара се предлагат изключително разнообразни модели стъклени шедьоври.

Някой от тях са в класически стил и се вписват чудесно към всяка една баня, дори и онези, предназначени за обществено ползване.

Други са далеч по-пищни, запомнящи и открояващи се, заради различните мотиви, които са част от самия дизайн и изработка.

Ето и някои от най-разпространените видове огледала за баня, които можете да откриете в преливащия ни от разнообразие асортимент:

  • Обикновени модели – те могат да бъдат с правилна или неправилна форма. Поставят се на стената, чрез лепене. За самия монтаж се използват силикон или планки;
  • Модели с осветление – те са предпочитани от по-голямата част от потребителите. С тях можем да видим добре онова, от което се интересуваме, вглеждайки се в огледалната повърхност;
  • Модели с вградено LED осветление – купуват се с декоративна цел. Съвсем спокойно могат да нанесат завършващ щрих на целия интериор в банята;
  • Огледала с функция против изпотяване – напоследък хората залагат на тях, тъй като след душ не се налага да прокарват ръка върху запотената повърхност на огледалото;
  • Модели със специфична рамка;
  • LED козметични огледала – чудесен избор за дамите, които държат винаги да изглеждат ослепително.

Какви са най-често разпространените форми

За да успеем да впечатлим дори най-изявените естети, избрахме да селектираме всевъзможни форми огледала за баня.

Всички те са създадени с внимание и отношение към мокрото помещение. Основната им цел е да поръсят липсващия блясък във вашия дом и да се превърнат в бижу за банята.

Ето и някои от формите, на които клиентите не могат да устоят:

  • Овални и кръгли;
  • Квадратни, правоъгълни;
  • Асиметрични.

Какви са възможностите, спрямо дизайна

Много от моделите напоследък са матирани. Те приковават погледите право към себе си. Матиращите елементи могат да бъдат линии, прави, кръгове, флорални мотиви и много други.

Ако дадете воля на въображението си, то само едно огледало би могло да превърне вашата баня в неузнаваемо привлекателна.

Защо да изберете Praktis.bg

Ние държим изключително много на коректните и дългогодишни взаимоотношения с всеки един от клиентите си.

За нас качеството на предлаганите артикули е нещо, с което не правим компромис. За да успеем да сбъднем поне една ваша мечта, ние ви осигуряваме достъп до цветен каталог от огледала за баня.

Моделите са неповторими, някой от тях са твърде атрактивни, а други – класически и модерни. Сами избирате в какъв стил да обзаведете банята си, съобразно личните си разбиране и усещане.

Предайте чар на това малко помещение. Украсете го не просто с огледало, отражение на външността ви, а бижу – в което да се оглеждате!

Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: