Електрически ключове и контакти

Прекъсвач, контакт, ключ, щепсел, разклонител – все толкова нужни неща. Всяко място, на което живеят хора, се нуждае от гореизброените неща.

Независимо от целите на едно помещение, то трябва да разполага с няколко основни неща, които са ток, вода и топлина. Не можем да си позволим да оставим нашите клиенти да живеят без тези условия, нали?

Заради това ние от Praktis.bg напълно осъзнаваме ролята си в живота на хората и искаме те да имат всичко, което желаят.

Стараем се всекидневно да зареждаме физическите си магазини и онлайн каталога си с артикули на промоционални цени, за да може винаги да има нещо евтино, нещо достъпно.

Това помага за значителното заздравяване на връзката между клиент и търговец. Заради това сме и такива големи приятели с всеки човек, който е дошъл дори и веднъж при нас.

Електрическите ключове и контакти трябва да са качествени

За да можем да е професионалист не само на работното си място, а и в ежедневието си, човек трябва да може да разполага с качествени неща (инструменти, електрически ключове, осветителни тела, топлинни уреди и контакти).

Това ще допринесе за по-бързото подобрение на стандарта му на живот. Няма спор, че е трудно да се сдобиеш с всички тези неща отведнъж особено ако говорим за електрически ключове и контакти.

На места цената на тези артикули е доста висока, а да не говорим, че качеството на стоките в същите тези магазини е доста съмнително. Доверете ни се, че ние можем да ви предоставим всичко, което ви трябва и то на ниска цена – елате и се убедете сами.

Praktis.bg – качеството не винаги е скъпо

За нас качествената стока е като свободата. Да, смело можем да сравним една от най-големите човешки ценности с онова, което даваме ежедневно на своите клиенти.

Именно свободата е онова, към което всеки човек се стреми – дали тя ще е финансова, такава от ангажименти или просто свобода на начина на живот – няма никакво значение. Свободата си е свобода и ако качеството я дава, то ние ще ви я поднесем така, както я заслужавате.

Преди години ние започнахме да вървим по пътя на българския бизнес. Влязохме на пазара с цялата си наивност, с целия си хъс и всичките си идеи.

Никога няма да забравим моментите, които за първи път влязоха клиенти в първия ни физически обект. Те бяха като загубени хора в пустинята, виждащи оазис.

Свеж магазин, пълен с разнообразни продукти, служещи за различни етапи от построяването на къща и превръщането ѝ в дом. Мястото за живеене, знаете, се различава от дома, а в нашите магазини имаше само хора, които искат да направят от постройката уютно местенце, в което да прекарват свободното си време с най-близките.

Именно тези хора поехме за първи път, разведохме ги из магазина ни и им показахме нещата, които им трябват.

Те бяха щастливи, че са се сдобили точно с онова, което им трябва и до ден днешен са щастливи, че ни има нас – хората, които им го дават на най-достъпната цена, която могат да намерят на пазара.

В наши дни е трудно да откриеш магазин, който да те кара да искаш да купиш нещо качествено. Защо всичко трябва да е толкова сложно?

Станете част от нашето огромно семейство, където всеки има само една мисия – да помага на останалите. Очакваме ви!

Често задавани въпроси за електрически ключове и контакти

Как да изберете електрически ключове и контакти?
Какви видове контакти има?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: