Разклонители, удължители и макари

Да си обзаведен с всичко необходимо, за да пребориш дадено разстояние, е наистина безценно. Това го разбрахме тогава, когато строяхме първия си физически обект.

Разбира се, трудно е да строиш бързо и то особено такива огромни магазини, но тогава за първи път ни се наложи да ползваме приспособления като разклонители, удължители, щепсели и макари.

Повярвайте ни, толкова много ни помогнаха, че тогава си казахме, че ще имаме специално място, отредено само за този тип продукти.

Защо да купим разклонители, удължители, щепсели и макари

За да избереш правилния разклонител, трябва да знаеш разстоянието, което той трябва да покрива. Съветваме ви да не правите снимки и да мерите на око по тях в магазина с някой от нашите компетентни служители.

Хубаво, а и доста по-качествено и сигурно е да си запишете мерките на лист или на електронна бележка и да дойдете, за да ви намерим точната дължина на кабела.

Разклонителите, удължителите, щепселите и макарите са нещо много важно и тогава, когато правиш ремонти или извършваш някаква строителна дейност.

Тогава вие се нуждаете от постоянен приток на ток, а както знаем кабелите на повечето ел. машини са доста късички, та заради това не е зле да сте подкрепени с някой и друг разклонител, удължител, щепсел или макара. Имаме и специална категория за разклонителни кутии и конзоли.

Praktis.bg – оазисът на сигурността

Да си търговец в наши дни и да си клиент са две колкото сходни, толкова и противоположни позиции. Ние знаем, че можем да сме добри професионалисти, но знаем и това, че всеки от нас, когато излезе от работното си място е и клиент.

За жалост, това не се чете на челото или на друго видимо място и често влизаме при други наши конкуренти и усещаме едно странно чувство, което ни крещи да не пазаруваме от това място.

Бързо се доверяваме на интуицията си и започваме бавно, бавно да се измъкваме от ситуацията, в която сме се вкарали. Тогава започват и нахалните въпроси от типа на : „Извинете, но ще закупите ли този продукт?“

В момента в който видите подобен човек, заемащ позицията на търговец, който ви говори така, ние ви съветваме да бягате колкото се може по-далеч от него. Нахалството от страна на търговеца е сигурен знак, че с вас ще бъде направен опит да се извърши някакво финансово посегателство.

Дали качеството няма да бъде точно онова, което очаквате, дали нещо друго ще куца, дали обслужването ще е на тоталния минимум – има ли значение, щом не сте доволни от покупката си, не сте достатъчно удовлетворени от нейното качество и сте изпълнени със съмнения.

Заповядайте в нашето семейство, за да разберете що е то да бъдеш доволен клиент!

Всички тези проблеми са в следствие на абсолютното нехайство за това кой какви интереси има сред клиентите – нещо, което търговците дори забравят. Тези последствия остават единствено и само за сметка на клиентите ни, което се води и травма.

Целта, разбира се, не е да травмираме клиентите си след пазаруване, а да бъдем настоятелни, но с граница и успешни в продажбите си и чрез тях да успяваме да улесняваме своите потребители. Този наш възглед ни е носил както огромни позитиви, така и невероятни негативи.

С времето разбрахме, че не всичко зависи от нас – понякога трябва и клиентът да дава малка частица от себе си, за да може всичко да върви така, както трябва. Очакваме ви в нашето огромно семейство!

Често задавани въпроси за  разклонители, удължители, щепсели и макари

Как да изберете подходящия за вас разклонител?
Какво друго освен разклонители предлагаме в Praktis.bg?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: