CAT POWERTOOLS

CAT POWERTOOLS

Инструментите CAT са известни с изключителното си качество и издръжливост. Като водеща в индустрията, компанията произвежда широка гама електрически и акумулаторни инструменти, които отговарят на нуждите както на професионалистите, така и на хоби майсторите.

Историята на бранда започва в началото на 20-ти век когато е основана Caterpillar Tractor Company, сега известна като Caterpillar Inc., като първоначално компанията произвежда тежки машини и оборудване за строителни и минни цели.

Слад като придобиват опит и получават признание, те решават да разширят своята продуктова гама и през 1992 година стартират линията си електрически инструменти с марката CAT.

Днес в портфолиото на компанията ще намерите истинско разнообразие: от бормашини, ъглошлайфи, перфоратори, къртачи, винтоверти, гайковерти, циркуляри, саблени триони, прободни триони, рендета и оберфрези до косачки за трева, резачки, храсторези, акумулаторни метли, тримери, батерии, зарядни и консумативи.

Независимо дали се използват за строителни проекти, ремонт на дома или градински дейности, електроинструментите CAT са създадени да издържат и на най-трудните задачи.

на страница

Акумулаторен винтоверт CAT DX155.1 18V 50Nm с 2 батерии, зарядно и куфар

Продукт от брошура
120,66 €
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: