Покривни материали

Всяко нещо, всеки малък предмет, всяка снимка, окачена на стената, всяко ъгълче в дома ни е нещо, без което сякаш не можем. Има една част в къщата ни, обаче без която наистина не можем да живеем със същото качество на живот.

Ето защо с годините покривът се е превърнал в израз, обединяваш в себе си значение от типа на „място за живеене“. Това е най-важното нещо, което всеки човек трябва да притежава.

И понеже ние от Praktis.bg знаем колко ви е необходимо да разполагате с всичко, което ви е необходимо, за да съществувате нормално, правим така, че да можете спокойно да си го набавите от нашите физически магазини или онлайн каталог.

Всъщност, като заговорихме за присъствието ни в интернет – заповядайте и там, за да можете да се възползвате от всички промоции, които сме поставили на видно място – очакваме ви!

Материалите за покрив, с които разполагаме

В секцията ни, посветена на границата между уютния дом и безкрайното небе, ние сме поставили всичко, от което можете да имате нужда, за да го построите наново или да го ремонтирате успешно от началото до края.

Обичаме самата идея, в която разбираме, че сме достатъчно подготвени, за да можем да ви помогнем във всяка една ситуация, в която се намирате. Няма да крием, че това ни струваше адски много усилия.

Към днешна дата нямаме покрив над себе си – нямаме граница, имаме само едно огромно, необятно небе, някъде където е и върхът, към който се стремим.

Praktis.bg – качеството е при нас

Да си достатъчно отзивчив за клиентите си не е нещо, което се постига за ден или две. За да станеш добър в това, което правиш и в това, което ти доставя удоволствие, не ти трябва късмет, а инвестиране на много ресурс.

Той се измерва най-вече във времето, което е необходимо да отделиш на клиентите си тогава, когато идват при теб с конкретен проблем. Тук идва и редовният, най-обичаен проблем на повечето търговски вериги в България.

Лесно може да се забележи, че все по-малко се обръща нужната доза внимание на клиента. По никакъв начин не можем да проумеем защо търговските вериги достигат до това решение и го приемат за правилно.

По някаква причина това става норма на държание и дори в политика на водене на бизнеса на някои от най-големите имена в сферата с продажба на строителни материали и аксесоари за дома, градината и офиса.

Тук, обаче нещата са различни и не можем да скрием, че наша основна мисия е да се съсредоточаваме към това все повече и повече да бъдем колкото се може по-полезни на нашите клиенти.

Няма спор, че този метод на работа е в пъти по-сложен от това да пренареждаш рафтовете си ежедневно и целодневно. В ситуации, в които имаме работа основно с клиентите си, ние се учим на страшно много неща.

Още от първите години, в които прохождахме в тази сфера, в която днес сме лидери, сме свикнали да се потапяме изцяло в проблемите на клиента. Бе трудно, понякога решението дори беше сякаш невидимо.

Факт е, обаче, че успяхме да се подобрим в пъти от тогава и към днешна дата можем да кажем, че сме лидери съвсем заслужено.

Често задавни въпроси за покривни материали

Кои са най-използваните материали за водосточни тръби?
Защо да монтирам битумни керемиди на покрива?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: