Керемиди и плоскости

Едно от първите неща, които се забелязват във външния вид на една сграда е покривът, особено ако той е конструиран от перфектно подредени керемиди в ярък цвят. Покривът е изключително важен елемент от конструкцията не само от естетическа гледна точка, а и от гледна точка на сигурността и защитата на сградата от метеорологични условия.

Точно заради това изборът на керемиди е изключително важен за запазване на сградата. Правилният избор на вид керемиди и поставянето им след това е ключово за запазването на конструкцията от атмосферни влияния. Друга важна функция на керемидите е да придава добър естетически вид и завършеност.

След като ви запознахме с функциите на керемидите е време да разгледаме как да направите правилният избор при покупка.

Как да изберем керемиди за покрива от Praktis.bg

В категорията Керемиди и плоскости в нашия онлайн магазин ви предлагаме разнообразие от модели с различен дизайн, който са създадени да осигурят добра защита и завършен вид на сградата, в които живеете или работите.

В нашето портфолио ще намерите керемиди и плоскости за покрив в различни дизайни. Както сами ще се убедите ние залагаме на разнообразието, за да може всеки наш клиент да открие това, което най-добре пасва на нуждите му.

За да направите най-добрият избор трябва да определите какви са изискванията според спецификите на сградата. В това число се включва и архитектурата на сградата. Керемидите на покрива трябва да отговарят на цялостния естетически вид на жилищната или офис сграда.

Може да заложите на традиционен стил и да изберете бетонни керемиди в подходящ червен нюанс или да експериментирате с модерен вид.

Следващата стъпка е да изберете подходящ материал на керемидите. В нашия асортимент сме събрали керемиди и плоскости от различни материали като бетон, метал, цимент и други.

Всеки един материал предлага различно предимства. Най-важно при избора на подходящ материал за керемиди е да се съобразите с метеорологичните условия на мястото, на което живеете.

При нас ще намерите керемиди и плоскости за покрив в различни цветове и нюанси. Ако изпитвате затруднения в избора на подходящия материал или цвят винаги може да се консултирате с някой от нашите експерти.

Каква е ролята на керемидите в конструкцията на качествения покрив

Керемидите са основен елемент на покрива. Те осигуряват защита от атмосферните влияния като не позволяват проникването на дъжд или вятър към основата на покрива. По този начин се гарантира издръжливостта на конструкцията.

Друго предимство на качествените керемиди и плоскости за покрив е добрата звукоизолация, която осигуряват. Това е изключително важно за създаване на спокойна атмосфера в дома.

Често задавани въпроси за керемиди и плоскости за покрив

Какви видове керемиди и плоскости има?
Колко е дълъг експлоатационния живот на керемидите?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: