Дом и декорация

Кое е най-важното нещо, което определя и превръща едно помещение в мечтан дом? Това, за което говорим, не е нещо, а по-скоро е чувство, усещане.

Случвало ли ви се е да сте в две различни постройки, в които температурата е една и съща, но едното да се усеща някак си по-студено и негостоприемно отколкото е другото?

Ако отговорът е да – то най-вероятно едва ли искате вашето жилище да се усеща студено и непредразполагащо посетителите му да се чувстват добре.

В Praktis.bg отдавна вече сме предугадили, че вашата цел е свързана с това, че искате да стоплите отношенията си с четирите стени, които ви обграждат. Всъщност, този процес, който се стремите да изпълните от начало до край, се нарича превръщане на жилището в дом.

Какви предложения за дома и декорацията му има при нас

Някои хора казват, че да създадеш дом е сложно, а други, които най-често вече са го постигнали, заявяват гордо, че това е най-елементарното нещо, което са правили. Е, това със сигурност е позиция, базираща се на крайна субективност, чиято достоверност не може да бъде съдена.

Така де, важното е, че в нашият онлайн магазин съществува секция, в която има всичко за вашия дом. Мрежата от артикули се разклонява в десетки, стотици посоки и минава през всякакви видове стоки, които се предлагат при нас.

Изборът ви може да започне от всякакви разцветки на качествен домашен текстил, да мине през електро консумативи за дома, през домашни потреби, през сувенири и подаръци, та да стигне до отопление и вентилация, дребна и бяла техника.

При нас има всичко, което ви е необходимо, така че заповядайте!

Praktis.bg – сигурното място за всеки

Няма спор, че всеки клиент изпитва нуждата да почувства в своя търговец една истинска опора. Това е нещото, което прави клиентът изключително уверен дори и в избора си.

Според неотдавнашни изследвания, когато потребителят бъде посрещнат топло от компетентен служител в търговския обект, който е посетил, то шансът за това да закупи нещо, се увеличава значително.

Ние следваме плътно това изследване и нямаме намерение да спрем поради една единствена причина – харесва ни да се чувствате наистина сигурни в това, което правите при нас. Да, напълно ясно ни е, че магазините ни са изключително препълнени с асортимент от различен вид и приложение.

Това несъмнено е нож с две остриета. В единия случай е добре, защото клиентът е впечатлен от разнообразието, а в другия бързо се превръща от впечатлен в объркан потребител.

Тук си проличава и професионализма на онези, които го посрещат в магазина, защото трябва да са до него в точно онзи момент, в който се случва преходът между едното и другото състояние на потребителския дух.

Няма да крием, че в началото, когато нашите магазини прохождаха, ни беше адски трудно да отделяме огромно внимание на всеки клиент поотделно, но в един момент бързичко се адаптирахме.

Тогава разбрахме, че комуникацията и работата с клиенти не е толкова трудна и страшна, колкото изглежда. Да, има своите особености, но няма спор, че това е най-сладкото чувство – да си обслужил клиент и той да си тръгне спокоен и удовлетворен от това, че си му обърнал внимание и си му помогнал отзивчиво.

Заповядайте при нас, за да получите адекватна оценка на ситуацията, в която се намирате и още по-важното – сигурна помощ от компетентен професионалист.

Често задавани въпроси за дома и декорацията

Какви стоки за дома се предлагат в Практис?
Инокс или бяла техника да изберем за дома?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: