Работни дрехи и предпазни средства

Независимо от това какво работите в областта на строителството, винаги е добре да сте застраховани по възможно най-добрия начин. Няма значение и какво искате да защитите от своето тяло – ние разполагаме с необходимото.

Представете си как сте на път да направите невероятен шедьовър чрез поредния си строеж. Събирали сте години опит и най-накрая почти се свършили зададената ви задача.

Изведнъж, обаче става така, че падате от не кой знае колко голяма височина, счупвате си нещо и не можете да се зарадвате на завършека.

При подобни обстоятелства за мнозина преразхода на време и нерви би бил неоправдан. Това ще повлияе значително на психиката им и те едва ли ще се завърнат към строителство отново, а ние не желаем това.

Това, което ни отличава от останалите, е, че знаем какво да не правим. Естествено, тук говорим за години опит, който ни е струвал много нерви и постоянна целеустременост.

Какви са предпазните средства, които предлагаме

Категорията ни, отредена за предпазни средства, е пълна с всякакви предложения, които със сигурност са ви били нужни някога, но може и да не сте имали под ръка. Всъщност, за да сме по-конкретни, ще изброим какво точно работни облекла ще видите в нея.

Говорим за работни обувки, защитни ботуши, работни ръкавици, както и така необходимите предпазни маски, очила с пълна защита и т.н. Всички тези аксесоари ще ви помогнат да се чувствате непобедим срещу всякакви инциденти, които биха могли да се случат на строителната площадка.

Истината е, че все по-често виждаме хора, които претендират, че са професионалисти в сферата на строителството, да не използват предпазни средства, които дори се ползват със статут „задължителни“.

Истински съвестният и отговорен професионалист не би спестил финансов ресурс, когато е решил да влага парите си в нещо, което утре може да спаси живота му. Заради това, ние от Praktis.bg можем да ви препоръчаме да постъпите по същия професионален начин – опазете се.

Praktis.bg – защо е по-добре да пазарувате работни облекла от нас

Достъпни цени, завидно качество на предлаганите стоки и невероятно обслужване на клиенти – нашите три основни цели, чието постигане се стремим да направим, откакто прохождахме. Идеята ни винаги е била да задоволяваме клиентите си с тези три компонента.

Няма как да не споменем и помощта, която неведнъж са ни предлагали и нашите потребители, готови на всичко, за да ни дадат поредната градивна критика и по този начин да подобрят работата ни.

Именно заради това сме им толкова благодарни и продължаваме да се събуждаме всяка сутрин с идеята как да ги впечатлим отново и отново. Целта, естествено, винаги е била да ги върнем отново при нас, защото знаем, че другите търговци ще се възползват от тях по груб начин.

Не искаме нашите клиенти да се чувстват използвани, а да усещат радостта от пазаруването. Няма значение какво трябва да се купи, как трябва да изглежда и колко трябва да струва – имаме по нещо за всеки наш клиент.

Точно тази стратегия – да задоволяваме всички с техните изисквания за строителни материали и аксесоари за дома, офиса и градината винаги е била печеливша. Знаем го, защото по този начин едновременно и търговецът, и клиентът са доволни.

Често задавани въпроси за предпазни средства и работни облекла

Кой осигурява личните предпазни средства за работа?
Какви са задължителните лични предпазни средства за работа?
 
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: