Къмпинг

Обичате дивата природа? Харесва ви да конфронтирате комфорта на модерния живот с по-естествено пребиваване в природата? Търсите правилното оборудване, което да ви служи вярно в ключови моменти? Тогава в Praktis.bg сте на правилното място.

Леко, качествено и ефикасно къмпинг оборудване за многодневен престои

Къмпинга, лагеруването и походите в природата са мана от небесата. Те могат да бъдат глътка свеж въздух, далеч от шумотевицата на модерният живот – начин да се върнем към един по-естествен начин на живот, но не прекалено.

Това, че сме в природата не означава, че трябва да останем жертва на стихиите, все пак има къмпинг оборудване, с което можем да направим нашият престой в природата една идея по-удобен.

Реално малко са нещата, които могат да се сравнят с красотата на дивото и необузданото. Вида на огромно високите планини или тучните долини с чисти езера и реки, са смиряващата гледка пред която ежедневните проблеми се смаляват.

Този повик към естественото е изключително привлекателен начин човек да прекара малкото си свободно време, в медитация, разходка или приятен престои под дебелата сянка на висока планина. Но търсенето на това освобождаване не бива да бъде в ущърб на основните удобства от живота.

Ако търсите начин да принесете част от модерните удобства, без да заглушавате звука на природата, избор направен тук ще бъде един прекрасен начин да постигнете желаното.

Какво можете да намерите в категория „Къмпинг“

В тази категория можете да намерите инструменти и способи за оцеляване и престой в природата. Разбира се, те могат да се ползват в двора и градината Ви, но повечето хора от града предпочитат да се откъснат от домашната обстановка. На практика, само на 1 кликване разстояние, вие имате всички нужни практични решения и удобства.

Палатки

Палатката е класически, преносим вид убежище и вид заслон, които допринася до комфорта и безопасността на вашите преходи в природата. Те са създадени от специален материал пригоден за външно ползване, изградени да са леки, но и издръжливи.

Със значително по-висок клас е всяка палатка за дълъг престой, но те са необходими, особено ако сте решили да предприемете преход, които изисква качествено оборудване.

С цел обезопасяване и подсигуряване здравословното състояние на всеки планинар или природен турист, сънят и предпазването от стихиите са важни аспекти, за които сме се погрижили.

Къмпинг столове – удобни и издръжливи

Да, спането е важна част, но не бива да се подценява важността от седенето на удобно и сухо място, особено когато става дума за преход в планината.

Благодарение на подобни столове вие можете да позволите на тялото да почине, без да се излагате на студенината на горският под или неудобството на изстудяваща скала.

Къмпинг столовете идват във всякакъв размер, като те са еднакви удобни и функционални, някои по-малки и компактни, други пригодени за по-дълго седене.

Фенери с батерии

Видимостта през нощта е също толкова важна, най-вече от съображение за безопасност, но и като способ за удобство.

Природата е красива, но може и да бъде изключително безпощадна към невниманието – с преносимите фенери с батерии можете да осветите непрогледното, за да знаете къде стъпвате.

Соларни душове

Всеки, които е има удоволствието да се къпе с вода нагрята от слънцето знае мекотата и уюта, която тази естествена топлина създава. А това, че сте в природата не означава, че не можете да спазвате нужната хигиена - с този вид артикули това е напълно възможно и достъпно.

Къмпинг принадлежности

Тук ще намерите всичко нужно за допълнителното придобиване на удобство на всяка естествена обстановка, от хладилни чанти до инструменти и посуда.

При нас можете да направите лесен избор на изключително достъпна цена – направете го днес, само с 1 кликване!

Често задавани въпроси за къмпинг

Къмпинг и караванинг едно и също ли е?
От какво къмпинг оборудване се нуждаете?
Защо да изберете пазаруване на къмпинг оборудване от Praktis.bg?
Praktis
Абонирайте се за нашите специални предложения: